Arama sonuçları: *

1. quejy

Asus TUF VG24VQE Kavisli 23.6" 165Hz 1ms Hangi Ayar Açılmalı

ELMB mi Freesync mi yoksa hiç bişey açmamalı mıyım en iyi performansı almak için arkadaşlar öneriniz ne valorant ve csgo oynuyom yani full fps oyunları 165hz monitor NOT= FREESYNC+G-SYNC Birlikte açılıyor NOT=FREESYNC PREMIUM
  2. quejy

Monitor önerir misiniz

Bütçe artıramam max 100 tl artırırım 165hz veya 144hz monitör önerir misiniz 24 inç olsun fps oyunları oynuyorum
  3. quejy

Yardım Mönitörde Sorun Yardım

1,5 aylık monitörümde (bazen arada, bazen 2 güne 1) valorantı açtıgımda alt tarafta bi bölüme üstteki sekme kopyalanıyo ve dalgalanma oluyor. Yeni hazır pc almıştım o da 1-1,5 ay falan oldu Sorun acaba monitörde mi sistemde mi bi yardımcı olursaınz çok sevinirim ya video linki ...
  4. quejy

Yardım Monitörde Oyun Açınca Dalgalanma ( 165hz )

Maks Yenileme hızı: 165hz. 165hzye çıkardım ve 165hz yaptım monitoru. 1660super ekran kartım var ( tek fanlı ),. DisplayPort ile bağlanıyorum. Valorantı açtıgımda monitorun alt tarafındaki bölüm öyle oluyo ve dalgalanıyor. Bu sorun hz değerini başka yaptığımda düzeliyor. Bunun sorunu monitörden...
  5. quejy

Yardım 165hz monitörüm en fazla 144hz veriyor..

https://www.incehesap.com/asus-tuf-gaming-vg249q1a-23-8-ips-full-hd-gaming-monitor-fiyati-49390/ Bu monitoru gaming gecesinde 1500 TL'ye aldım şimdi pcyi kurdum. 1660super intel i3 10100f ama gelişmiş görüntü ayarlarına girdiğimde max 144hz veriyor 165hz Yok Bunun çözümünü bilen var mı ya? acaba...
  6. quejy

Yardım Mönitörde, Oyunlarda Hz(Hertz) Muhabbeti

Arkadaşlar 165hz monitorum var valo ve csgo oynuyorum sadece. Mesela fpsim 150ye 140a düşünce vaorantta 150hz 140hz mi alıcam yani 165 ve aşağısına düşünce kaç fpsse o hertz değerinimi alıcam kafama takıldı
Top Bottom