Arama sonuçları: *

1. A

Koorui iade edip ktc almalıyım

Normalde ktc ht27t22c almak istiyordum ama stok bitmişti. Amazondan Koorui G2722p aldım. Bu gün kurdum monitörü ama bildirim geldi ktc stok gelmiş. Kooruinin 1000.1 Ktc nin kontrast oranı 1300.1 500tl lık bir fark var. Hz farkı önemli değil genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. İade edip ktc...
  2. A

Nb f80 Kısa geliyor h100 mü almalıyım

North Bayou F80 almıştım ama bir tık kısa geldi masamın kenarına takıyorum ortasına zor ulaşıyor alçak kalıyor göz hizama kaldırdım mı ortalamiyor masayı. H100 aynı boyutta gibi ama harici sütun yükseklik ayarı olduğunu daha uzağa uzanır gibi geldi benim senaryomda, önerinizi nedir
  3. A

6k ya kadar 2k monitör önerisi

Laptomuma monitör almak istiyorum 27 inch 32 inch arası 2k . 6k bütçe ayrıdım az mıdır emin olamadım.
  4. A

Samsung odseys g3 İkinci monitör olarak laptopa alınır mi

https://amzn.eu/d/d1gQGvn Laptopum var duvara asıp ikinci monitör yeri geldiğinde olarak kullanmak istiyorum alınır mı
  5. A

Laptopa İkinci monitör olarak ne alabilirim

Eve laptopumu kullanirken duvara asacağım ikinci monitör almak istiyorum. Öyle bı özellik aramıyorum, 1080p 60hz olması yeterli ekran boyutu olarak hiçbir fikrim yok. 70cm lık bir mesafede olucak yazıları rahat okuyacağım bişey olsa yeter. Sizce bilgisayarcılardan veya ikinci elden çıkma eski...
  6. A

80-108 ekran arası televizyon önerisi

Hem televizyon olarak kullanabileceği hemde Netflix YouTube gibi akıllı platformları olan öğrenci evine uygun fiyatlı önerebilir misiniz?
Geri