Arama sonuçları: *

1. A

165hz monitörü 60hz'e çeksem sorun yaşarmıyım

Sorum başlıkta bunu yapmamın nedeni ise TLOU oyununu oynarken pcm 100+fps vermiceği kesin 100 fps'in altında kasma hissiyatı oluyor 60hz'e çeksem bu hissiyat kalkar mı yoksa artık gözüm 165hz'e alıştığı için bir şey değişmez mi teşekkürler.
  2. A

Yardım Monitördeki yuvarlak şey nedir ?

Mrhaba monitör almıştım pc ile birlikde daha 1 ay olmadı kullanalı bir süre sonra yuvarlak bir şey çıkıyor res atınca düzeliyor bu nedir acaba daha 1 ay oldu? Bu arada mesela oyun oynarken çıkıyor alt tab atiyorum geri döndüğümde olmuyor ama masaüstünde halendaha duruyor nedir bu
  3. A

Monitördeki Yazılar Kötü Görünüyor

Merhaba arkadaşlar da gt2 sistemi kurdum hazırladım her şeyi doygunluğu arttirdim yazılar tuhaf gözüküyor yazi fontundaki çizikler falan belli oluyorda bunu güzelleştirmenin yolu var mı
  4. A

Hz değeri altında fpsde kasma yaşar mıyım

Merhaba 165hz monitör aldım bu montiorle pubg rdr vs gibi ağır oyunlarda 165 fps altında kasma yaşar mıyım rdrde 165 fps almam imkansız yani kasma hissiyati olur mu akıcılığı etkiler mi?
  5. A

RX 6600 İçin 165 Hz Monitör Nasıl Olur?

Merhaba şuan itibari ile da yeni çıkan nayramdaki sistemi aldim rx6600 i3 12100f olan versiyonu bu sisteme 165hz gidermi sizce? Mesela pubg rdr gbi oyunlarda 165 fps alacağım için kasma hissi yasarmiyim pişman olurmuyum lütfen açıklık getirebilir misiniz 1657911632 Alacağım monitör bu
  6. A

Çözüldü✓ Hangi monitörü almalıyım?

Merhaha dostlar 15inde paylaşılacak da sistemini almak istiyorum tek odağım oyunlar valorant vs rekabetçi oyunlar çok oynuyorum yanı sıra rdr gibi üst düzey oyunlarıda oynuyorum sizce hangi monitör daha kaliteli uzun zaman beni idare eder ve parasına değer? Eğer bildiğiniz daha iyi 3k altında...
  7. A

Çözüldü✓ Monitör önerisi Ve Klavye

Arkadaşlar yakın zamnada pc alcamda montiör lazım 144hz istiyorum veya 165 en ucuz ve beni uzun zamna götürecek monitör hangisidir? Birde klavye lazım klavyede ucuza varmıdır çok kaliteli olmasına gerek yok iş yapsın yeter
  8. A

Çözüldü✓ 144hz monitör pişman olurmuyum

Arkadaşlar yeni pc almayı düşünüyorum istediğim pc https://www.gaming.gen.tr/urun/178131/pc-hocasi-gg6-intel-intel-i3-12100f-asus-dual-geforce-rtx-2060-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/ 144hz monitör alsam pişman olurmuyum bide pubg gibi oyunlarda rdr gibi oyunlarda 144 fps...
Top Bottom