Arama sonuçları: *

1. Parzival97

Yardım 24G2U Işık Sızması

Arkadaşlar 10 gündür 24G2U kullanıyorum. Işık sızması testi yapmamıştım fakat siyah bir temada ışık sızması olduğunu farkettim ve test yaptım. Fotoğraflardan birisi parlaklık kısılarak, diğeri de standart modda çekildi. Sizce iade etmeli miim? Sorun çıkarır mı ...
  2. Parzival97

Yardım Samsung C24FG73 Vs Aoc 24G2U

İki monitör arasında kaldım, muhtemelen 1 saat içersinde alacağım. Samsung C24FG73 Curved Va panel(Quantum Dot), Aoc 24G2U IPS panel. Geriye kalan özellikleri neredeyse aynı denilebilir. Samsung C24FG73 -> 1400 tl AOC 24G2U -> 1760 tl Rica etsem yardımcı olur musunuz ?
  3. Parzival97

Öneri Acer XV240YP Gaming Monitör

Arkadaşlar yeni bir monitör arayışındaydım. AOC 24G2U almayı planlıyordum fakat stoklarda kalmadı/ fiyatı fazla arttı(1900Tl). Bu yüzden farklı monitörler araştırmaya başladım. Acer'ın yeni duyurduğu XV240YP model monitörüne denk geldim. Ürünün satış fiyatı 1699 tl, linkini de bırakıyorum...
  4. Parzival97

Lenovo G27C-10 alınır mı ?

Yeni monitör arayışındaydım ve tesadüfen gezinirken Vatan'da bu monitörü buldum : https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g27c-10-27-165hz-4ms-curved-freesync-oyuncu-monitor.html#genel-bakis Sanırım yeni duyurulmuş bir model, incelemesi yabancı forumlarda da pek bulamadım. Fakat 1614 ₺'lik...
  5. Parzival97

MAG241C vs Asus VP249QGR

İkinci el garantili MSI MAG241C ---> 1250 tl Sıfır Asus VP249QGR ---> 1490 tl Arkadaşlar MSI olanda Va panel, Asus olanda ise IPS panel kullanılıyor. Yukarıda belirttiğim fiyatlara ve ürünlerin durumuna göre hangisini seçmek daha mantıklı ? Not: Eğer 1500 tl bandında başka...
  6. Parzival97

MSI Optıx MAG241C Nasıldır? Alınır mı ?

Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta bahsettiğim monitörü almayı düşünüyorum. Ürünü kullananlar ya da hakkında bilgisi olanlar yorum yapabilir mi ? Eksileri, artıları vs. nedir? Not: Sıfır olarak almayacağım, 1 sene garantisi mevcut daha.
Top Bottom