Arama sonuçları: *

1. uomerlutfi

Yardım ekran hd oluyor düzelmıyor yardım !

arkadaslar monıtoru bıraz hareket ettırdım danha oncede olmustu ama o zaman dırver sılınmıstı ne hıkmetse sımdı drıver duruyor ama ekran hd old duzelmıyor. drıver tekrardan kurdum ama düzelmedi yenıden baslattım kabloyu cıkardım taktım derken hallolmuyor sorunu bılen varsa ayrdımcı olsun lütfen...
  2. uomerlutfi

Çözüldü✓ IPS 24 inch Monitör Lazım Önerileriniz nelerdir?

arkadaslar IPS 24 INCH monıtor almak ıstıyorum 144 165 olması gereklı degıl yan ekran da kullanıcam o yuzden
  3. uomerlutfi

Yardım 240 Hz Monitör Tavsiye Lütfen

Arkadaşlar 240 Hz Monitör Almayı Düşünüyorum Tavsiyeleriniz Nelerdir
  4. uomerlutfi

Samsung Odyssey G3 Serisi Alınır mı? ?

Merhaba arkadaslar bu ıkı modelı arastırırken karsıma cıktı . gruplarda vs ghosting gibi seyler gordum aslı astarı nedır ghostıng genel anlamda nedir ? zararı vs varmı ? onun dısında bu modeller nasıldır alınır mı? ?
  5. uomerlutfi

Yardım Monitör ana ekran yapma sorunu

Laptop kullanıyorum . ikinci ekran olarak msi, g241 kullanmaktayım . msi g241 monitörümü amna ekran olarak ayarlıyorum ancak uygulamalar devamlı laptop ekranın da kalıyor uygulamalar trasnfer olmuyor . daha önceden böyle bir problem yasamadım yeni olmaya basladı sorunu bılenler varsa ytardımcı...
  6. uomerlutfi

Öneri GAMEPOWER 144 HZ MONİTÖR KAÇIRMA !

ARKADAŞLAR PİYASADA ALCAGINIZ EN UYGUN 144 HZ VA PANELLİ EKRAN KAÇIRMAYIN !
  7. uomerlutfi

MSI Optix G241 Monitör Alınır mı ?

arkadaslar merhaba bu monıtor hakkındakı dusuncelerınız nelerdır fıyatını hak edermı ? ort 2100 cıvarında satılan bır urun bu fıyat.
  8. uomerlutfi

Yardım Monitör Önerileriniz Nelerdir ?

merhabalar monıtor arıyorum ama bu pıyasada alınması mantıklı bir monitör bulamadım . bütçe 24 inch olursa eğer 1000tl ancak 21 inch olursa eger 750-800 tlden fazla vermek istemiyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
  9. uomerlutfi

Çözüldü✓ Samsung T350 IPS Monitör alınır mı? ?

Monitorun modelı bu arkdaslar . SAMSUNG LF24T350FHMXUF tavsiyelerini benim için önemlidir
  10. uomerlutfi

Çözüldü✓ Msi Monitör mü Acer Monitör mü ?

Arkadaşlar merhaba bu iki Ürün arasında kaldım hangisini almami tavsiye edersiniz ? Msi VA Panel ve Curved kullandığım laptop MSI Acer IPS Panel
  11. uomerlutfi

AOC 22B2H alınır mı? ?

Arkadaslar merhaba . yenı bir sistem topluyorumlakin monıtor de karasız kaldım 75 hz bızım için yeterlı ancak bu fıyatlarında ustune cıkmak ıstemıyorum . panel olarak VA panelancak ms olarak 5 ms denmıs lakın 6.5 ms olduğu vurgulanmıs sizce bu monıtor alınır mı?
Top Bottom