Arama sonuçları: *

1. S

LG 32GS95UE VS ASUS PG32UCDM

Arkadaşlar LG olanı arkadaşım satın aldı ama pcnin tüm parçaları asusken monitör LG olmasından dolayı değiştirsem mi acaba diye düşünüyor. Fiyat farkına değer mi? Kaliteleri arasında neler farklı, bu ikisinin farkı ne?
  2. S

LG UltraGear 48GQ900-B 48" 0.1 ms 4K 138 Hz alınır mı?

Bugün iş çıkışı bir arkadaşım gidip bu monitörü alacak. Alınır mı bu monitör, kalite olarak nasıldır? Fiyatı 39K, sizce nasıl fiyatına değer mi? Mediamarkt ya da Vatan'da daha düzgün bu fiyata ya da daha ucuza modeller bulunuyor mu? RTX4090 ile kullanacak
  3. S

RTX4090 Monitör Önerisi

Arkadaşlar sadece Vatan Mersin şubesinde stoğu olanlardan monitör önerisi yapabilir misiniz? Bir tanıdık bugün iş çıkışı direkt alacak. İnternet vs. istemiyor direkt olarak mağazaya gidip alacak o yüzden güzel bir monitör tavsiyesi yaparsanız sevinirim. Bütçe kısıtlaması pek yok kaliteli olsun...
  4. S

Asus Tuf Gaming VG27AQML1A VS Samsung Odyssey LS27BG652EUXUF

Arkadaşlar aralarında iki kat fiyat farkı var, birinde peşin fiyatına taksit var diğerinde yok. Kalite olarak ne tarz bir fark var. Ben Samsung'u dün aldım, siparişi iptal edip Asus'u almalı mıyım, bir de ürünü taksitle aldığım için iptal edersem ücret taksit taksit mi iade edilir ne olur...
  5. S

lenovo R25i-30 Standby mode hatası

monitörü sıkıntısız bir şekilde kullanıyordum. Şimdi bilgisayarı açarken lenovo monitörde Standby mode diye bir yazı çıkıyor ve görüntü gelmiyor. Bilgisayarda takılı olan eski monitörüm Aoc E2043FS'de ise böyle bir sorun yok. Bu Standby mode hatası nedir, nasıl düzeltirim. Monitörün uyku moduna...
Top Bottom