Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

MSI G244F E2 alınır mı

Arkadaşıma doğum günü hediyesi almayı düşünüyoruz 60hz kullanıyor https://www.gaming.gen.tr/urun/424829/msi-g244f-e2-23-8-inc-180hz-1ms-full-hd-adaptive-sync-rapid-ips-gaming-monitor/?ref=akakce#reviews bu 4k ama niye bu kadar ucuz çözemedik normalde pahalı olması lazım değil mi?
  2. OdinSonThoR

Telefonumu veya tabletimi kablo ile 2. ekran yapabilir miyim?

Selamlar böyle bir olay mümkün mü telefonum type-c girişli internetim güçlü değil kablo ile bağlayarak 2.ekran olarak kullanmak istiyorum. Video düzenlerken aşağıdan kurtlar vadisi 27.turu atarken arada ekrana bakmak istiyorum olay budur iyi akşamlar :) Yapabilir miyim?
  3. OdinSonThoR

Çözünürlük düşürdüğümde hz de düşüyor

Nvidia denetim masasından 1440x1080 e aldığımda 120 hz e düşüyor sebebi nedir? 4:3 oyun oynamak istememden sebep böyle neden böyle oluyor?
  4. OdinSonThoR

Monitörümde kendi çözünürlüğünden daha yüksek bir çözünürlük var

LG-24GN650-B monitörümde bu çözünürlük çıktı yeni ona çekince çok kötü oluyor görüntü. Neden böyle oldu?
  5. OdinSonThoR

Seçtiğim monitörlerden hangisini almalıyım?

Selamlar monitör alacağım aşağıdaki monitörlerden birini almayı planlıyorum herhangi bir sorunları var mı ? Aralarında en çok 24G2U yu istiyorum, XG2405 ise kişisel sebeplerden sevmiyorum. Asus ile LG için pek bir şey istemiyorum, herhangi bir sorunları var mı? ASUS TUG VG249Q ViewSonic XG2405...
  6. OdinSonThoR

24G2U veya 24GN650B hangisi alınmalı?

Teknik özellik konusunda hakimim o konuda bilgi istemiyorum. Bu lg monitörü kullanan tanıdığınız var mı? Ergonomisini sorgulayacağım aşağı çekip, yukarı doğru açılandırma yapılabiliyor mu?
  7. OdinSonThoR

Yardım Monitörümden görüntü alamıyorum

Dostlar monitörümden görüntü alamıyorum çözünürlük değiştiriyordum oynatamama hatası verdi. Monitörüm eski 1280x1024 kasayı başka bir tv ye bağladım oradan çözünürlüğü değiştirdim aynı yaptım yine o hatayı verdi. Bu çözünürlüğü desteklemiyor gibi bir şey yazıyor.
  8. OdinSonThoR

Sizce 24G2U mu XG2405 mi?

İki tane mükemmel monitör aralarında inceleme yapacağım ama forumunda bir fikrini almak istedim. Sizce hangi monitör ve neden sebebini söyleyin? Zaten özellikleri aynı sizce neden o monitör tercih edilmeli.
  9. OdinSonThoR

1600-1700 TL monitör önerisi

Bilgisayarı aldım ama idare eder dediğim monitör idare etmeyecek cinsten sizce black friday de 24g2u ne kadar düşer (müneccim miyizler gelmeyin vallahi sizi zerre sevmiyorum) 144 hz 1 ms ips panel bakıyorum pivot olması cidden iyi olur :) bütçem 1700-1800 ama cidden çıkmam çok zor sistem...
  10. OdinSonThoR

Vga to hdmi kablosu önerisi

Maalesef black friday e kadar vga monitör kullanmak zorundayım trendyoldan olursa iyi olur beğendiğiniz bir satıcdan vga kablosu ve hdmi çevirici önermenizi istiyorum bugün mahalle bilgisayarcısından alırım ne olucak en kötü iade ederim bozuksa diye gittim 85 tl dedi şok oldum bu kadar pahalı mı...
  11. OdinSonThoR

144 hz 1 ms ips monitör önerisi

Arkadaşlar maksimum 2000tl ye 144 hz 1 ms ips panel pivot monitor önerebilir misiniz hareket kabiliyet biraz fazla oluersa çok iyi olur birde en ucuz 2k 144 hz 1ms pivot ne kadar a bulurum
  12. OdinSonThoR

23.8 boy yazıyor 23.8 inc mi

https://www.itopya.com/aoc-238-24g2u-2xhdmi-dp-vga-144hz-1ms-freesync-full-hd-gaming-monitor-/ bu monitör kaç cm dir
Top Bottom