Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Dp kablosu önerir misiniz ?

bütçe 400-500 tl 2 metre kablo arıyorum
  2. BixiBlake

Temudan aldığım vesa stant bozuk mu ?

Merhaba arkadaşlar Temu'dan monitör standı aldım. Bakiyem olduğu için ucuza geldi yoksa TR'den alırdım. Ayak kısmını kurdum fakat üst parça kısmını aşağı yukarı oynatamıyorum vidaları sağ sol her tarafa döndürdüm olmuyor. Bozuk mu ürün?
  3. BixiBlake

Yardım KTC H25T7 renkler doygun ve görüntü net değil ?

gözlerim mi bozuldu bilmiyorum ama laptobumda öyle değil şöyle anlatayım 1 ay geçti alalı son 1 haftadır nedense gözüme batıyor windows görev çubuğunun renkleri soluk şekilleri silik gibi geliyor gözüme sanki ruhu yok camksfmkasfkma valorantta da ölüm kalım maçında taba basınca...
  4. BixiBlake

Monitör önerisi lazım

iyi forumlar monitör alacam bütçem 5-6k arası genellike valorant oynuyorum bazen de hikayeli oyunlar sistemim rtx3060 laptop önerilerinizi bekliyorum
  5. BixiBlake

Lenovo Legion R27QE monitör iyi midir ?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-r27qe-27-2k-180hz-0-5ms-monitor-67c5gac1tk-p-HBCV00006ZZZ54 arkadaş bunu almış kronik bir sıkıntısı var mı ? ayrıca görüntüyü laptoptan alacak laptopta hdmi ve mini displayport varmış hangi kablo almasını tavsiye edersiniz link olursa iyi olur şimdiden...
  6. BixiBlake

7K MONİTÖR ÖNERİSİ ?

bütçe maks 7 bin fps oyunları için kullanılacak görüntüyü laptoptan alacak var mı öneriniz ?
  7. BixiBlake

6K bütçeye kadar FPS oyunları için monitör önerisi?

Sadece oyun için kullanılacak Valorant CS gibi laptoptan görüntüyü alacak bütçe 6K maksimum 24,5 inç alınacabilecek en iyi monitör nelerdir? öneriler için şimdiden teşekkürler.
Geri