Arama sonuçları: *

1. Dawn Sword

Yardım Samsung Odyssey G65B 32 Alınır mı?

Arkadaşlar Samsung Odyssey G65B 32 Olan modeli almayı düşünüyorum. Öğrenci indirimi ile 27 olanı 9800'e geliyor, 32 olanı ise 10.740'a geliyor. Sizce bu fiyat farkına 32 olanı almalı mıyım ya da 27 olanı al geç mi dersiniz? Bir de 32inç olanında 2k çözünürlük sırıtma yapar mı? İPS panelden...
  2. Dawn Sword

2K MONİTÖR TAVSİYESİ

Msi G274QPF E2 monitörünü almıştım fakat ekranda ışık sızması olduğu için rahatsız ediyordu ben de iade ettim. Yaklaşık 6 7 gün kullandım. Monitör aslında çok güzeldi çok beğendim sadece ışık sızması yüzünden iade ettim yoksa etmeyecektim. Bu sebeple eski monitörüme (FHD) kaldım. 10-12k bütçem...
  3. Dawn Sword

Monitörüm G-sync destekliyor mu ?

Msi G274QPF E2 Monitörü aldım fakat G-sync olmadığını sonradan öğrendim. Adaptive sync varmış. Önceki monitörümde G-sync özelliği vardı. İade edip G-sync özelliği olan monitör almama gerek var mı sizce? Çünkü Adaptive Sync gecikme yapıyormuş o yüzden kafama takıldı. Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Dawn Sword

Monitor tavsiyesi İTOPYA

İ3 3210 işlemci GTX 750ti 8GB RAM 1600MHZ İtopyada indirim var bir sürü ama hangi monitör alacağıma karar veremedim yardımcı olur musunuz Hz en az 144 olsun
Geri