Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

5000TL Bütçem var. Monitör lazım

Dostlar başlıkta belirttim. Oyun oynanacak bu kadar. Teşekkür ederim şimdiden.
  2. Berk Atmaca

2k 144hz monitör arıyorum.

Dostlar selam 2K 144HZ monitör bakıyorum. Bütçe maks 8k. Önerdiğiniz modeller nelerdir?
  3. Berk Atmaca

4 - 4.5k'ya 1ms GTG 144hz monitör tavsiyesi

Sorum başlıkta agalar. Laptoba takıcam. 144hz olması yeterli aslında ama 1ms gtg olursa daha iyi olur. Öneriler için teşekkür ederim
  4. Berk Atmaca

8500TL maks bütçe Monitör Önerisi

OYUN OYNANMAYACAK! hertz vs önemli değil. İlk kriter büyük olması (montaj kurgu vs yapılacak) İkinci kriter renk doğruluğu ( bu bütçede olduğu kadar) Başka özellik aramıyoruz. 60hz yeterli. Dediğim gibi oyun hiç oynanmayacak.
  5. Berk Atmaca

ASUS VP249QGR 23.8 ALINIR MI?

Laptop ile kullanılacak. Alınır mı? ghosting vs var mı?
  6. Berk Atmaca

3.500 civarına 144hz 24 inç monitör önerisi

Soru başlıkta. Oyun için alıyoruz. Laptopla kullanacaz HDMİ 2.0 var.
  7. Berk Atmaca

Lol için 144hz monitör arıyoruz.

Arkadaş elobooster. Ona monitör bakıyoruz. 2500 civarına 144hz 1ms monitör arıyoruz. Öneri yapabilecek var mı? Bütçe biraz esneyebilir ama 3k ya çıkamaz.
  8. Berk Atmaca

Ekranda oluşan siyahlıklar.

Ekranı yeniledim boyle siyahlıklar oldu. Sebebi nedir? (çift monitör kullanmaya başladım bu gün etkisi olur mu)
  9. Berk Atmaca

1500TL civarı 24inç 144hz kavisli monitör bulunabilir mi?

Bu özelliklere sahip bir monitörü bu bütçede bulabilir miyim veyahut bulursam ne kadar kaliteli olur? Kavisli şart gibi. Kullanıcı ben değilim. Şunu alsan daha iyi olur gibi şeyler yazmayın lütfen.
Top Bottom