Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Yardım Arkadaşa monitör önerisi lazım

Normalde bendeki g2412 yi aldıracaktım itopyada internet stoğu yok alamıyor başka bildiğiniz güzel monitörler varmı IPS 144hz üstü lenovo legion falan gördüm
  2. Yusufx

Eski monitör için DVI kablosumu yoksa VGA TO HDMI mı daha mantıklı?

Arkadaşım yakkın bir zamanda RX580 alıcak monitöründe anladığım kadarıyla DVI girişi bulunmakta rx580'de var DVI girişi direk DVI kablosumu almalı sizce yoksa VGA Kablosu var zaten VGA to HDMI donuşturucumu almalı hangisi daha mantıklı?
  3. Yusufx

Çözüldü✓ Monitörde kendi kendine efekt yapıyormuş gibi sorun oluyor.

MSİ G2412 kulanıyorum bildiğiniz gibi bu renk ayarlarını değiştirdikten sonra sanki bu problem geldi ICC profilinide sildim ondansa falandır diye ama gene düzelmedi youtubeda video izlerken sadece youtubeda oluyor bu böyle ekranda glitch efektiymiş gibi şeyler oluyor birşeyler falan çıkıyor...
  4. Yusufx

🖥️ MSİ G2412 Kulananlar bu ayarı yapsın!

Monitör'u alanların kesinlikle bunu yapsın. ( Bu konuda benden daha çok @Adriatique emeği var mesajlar ona aittir. ) https://drive.google.com/file/d/1CCEExGIDn3TTbeHw1Fy7utGAgYLPL7EE/view Bu dosyayı indirin. İndirdiğiniz dosyayı C:\Windows\system32\spool\drivers\color klasörüne kopyalayın...
  5. Yusufx

MSİ G2412 Hangi ayarları yapmam gerekiyor? (Renk)

Monitörü açtım kurdum şimdi incelemesi gelicek ama kısacası çok iyi monitör neyse hangi ayarları yapmam gerekiyor neyleri açıcam 170hz'yi ayarladım overclock ile ama parlaklık falan göz alan cins neler yapıcağım? @Adriatique
  6. Yusufx

60HZ'DEN KURTULUYORUM! (Kurtlar sofrası operasyonu bitmiştir.) - MSI 23.8" G2412

AOC 60HZ TN Panelden sonunda nasip oldu ve stoğa girdiği gibi MSİ G2412'ye yapıştım 3 taksit ile almak zorunda kaldım 50tl kargo ödereyek toplam 4200TL'ye gelicek malesef ki ama çok güzel fiyatan aldığımı düşünüyorum geldiğinde incellemesi gelir size sorum itopya nasıldır iade konusunda falan...
  7. Yusufx

Çözüldü✓ MSI 23.8" G2412 Alıyorum acil!

3 Taksitle alıcam stok gelmişken acilden yapışayim dedim alınır demi bence alınır. Düzeltme 3 Taksit ile aldım kargoya 50tl ödemek koydu hiç zormayın.
  8. Yusufx

Yardım 23 İnç monitör bu masaya sığar mı?

Bende üstü dolap olan bildiğiniz klasik evlerdeki masadan var bu ay monitör alıcam genelde en az 23.8 inç oluyor monitörler bende AOC F22S+ var oda 21.5 inçmiş sanırım yukarı doğru biraz boşluk var 21.5inç ile 23'un arasında çok büyük fark varmı sığar mı? Masadan o yukarıdaki şeye kadar ölçtüm...
  9. Yusufx

Ayın 15'ine kadar indirimde güzel monitörler kalır mı?

Nasip olursa normalde bu ay almıcaktım ama zorlayıp kasım indirimde almam gerekiyor monitörü IPS, Minimum 144hz monitör lazım ayın 15'inde param olucak 3700TL falan sizce o zamana kadar indirim olur mu ve bu fiyata güzel kaliteli bir şey olur mu?
  10. Yusufx

Yeni Asus Tuf 180hz monitörler! (PC HOCASI)

Tek kelimeyle bayıldım... ( 1MS GTG - 180HZ - IPS )
  11. Yusufx

Yardım İkinci monitör power saving hatası

Arkadaş 2 monitör olarak bi lg monitör ayarladı eski ama onu takınca ikinci monitör olarak taktığı şey power saving hatası veriyor ekranda interneten çözüm yöntemlerinede baktık bios da şunları falan kapat diyorlardı ama eski anakart olduğu için bulamadık o ayarları desteklerinizi bekliyoruz...
  12. Yusufx

Yardım Monitör masaya sığmama gibi sorun olur mu?

Masam raflı 21.5 inc lik monitör kullanıyorum boş olarak yukarı doğru 4cmlik yer var monitör alsam nasıl sığdırabilirim buraya?
  13. Yusufx

Aoc E2043FS - Bu modelin giriş kabloları nelerdir nasıl bağlıyacağım?

YUVARLAK GİRİŞİN ADI NEDİR? VE AYNI ZAMANDA BU KABLOLARI KULLANMAMIZ YETERLİMİ?
Top Bottom