Arama sonuçları: *

1. Egolu doktor ?

Yardım !!! Aoc 24g2u monitör ses çıkışı sorunu

Evet arkadaşlar çok ciddi bir sorunum var. Başlıktaki monitöre sahibim. Uzun süredir kulaklıkla kullanıyordum bilgisayarı. Arada kulaklığı çıkarıp film felan izliyordum. Lakin kulaklığı başka birisine verdim. Yarın önemli işlerim var ancak monitörden ses gelmiyor. Durum şu ses aygıtlarında...
  2. Egolu doktor ?

Alayım mı arkadaşlar

Arkadaşlar sistemi aldım monitördeydi sıra kampanya bekliyordum daha gelmesine var diye. Bu monitör 23 nisanda 1400 dü almadım 1560 oldu. Yine 1400 olmuş alayım mı yoksa daha uyguna kampanyalar olur mu ...
  3. Egolu doktor ?

Monitör tavsiyesi

Arkadaşlar sistemi aldım monitör alıcam. Özellikle ips istiyorum Curved olsa severim aslında 144 hz konusunda bilmiyorum hep öyle al diyorlar. Cs nadir oynarım. Onda da sıralı değil. Genelde dota oynardım. Şimdi mmorpg oynicam arada strateji oynuyorum. 1ms önemli ama onda da çok emin değilim...
  4. Egolu doktor ?

Monitör panelini anlama

Evet arkadaşlar böyle bir sorunum var maalesef. Bazı satıcılar paneli yazmıyorlar bende diğer özelliklerden bunu anlayamıyorum maalesef. Telden bakıyorum uygulamadan çık kodu Google yaz felan hiç uğraşılacak gibi değil. Bunu anlamanın yöntemi var mı acaba ?
Top Bottom