Arama sonuçları: *

1. KPSharingan

Yardım HP X24IH ve Diğer IPS Panel Pivot Monitörler Hakkında

Arkadaşlar hburada da ki hpx24ih modelinin indirimi ile birlikte, birçok arkadaşımız bu monitörü tercih etti benim modelin gerçek özellikleri ile bir sıkıntım yok gerçek değerinin 200cd olması vs benim için çok mühim değil ama aynı şekilde 144hz olmasınında benim için yine bir anlamı yok o...
  2. KPSharingan

Yardım Gtx960m Ekran kartlı laptop için ips monitör

Arkadaşlar sistem işini halledene kadar vefakar laptobuma güzel bir ips monitör alıp belli bir süre idare etmeyi düşünüyorum amacım 1700-1800tl bandının üstüne çıkmadan mümkünse 75hz nin üstünde olmayan kesinlikle ips panel tasarım ve 3D işlerinde kullanmak için bir monitör almak, donanımsal...
  3. KPSharingan

Yardım AOC G2868PQU 4K monitör Tasarım amaçlı alınır mı?

Bu monitör için daha önce konu başlıkları açılmış ama şuan indirimli fiyatı ile direkt almayı düşünüyorum öncelikle 60hz olması benim için sıkıntı değil laptobu bağlayıp tamamı ile tasarım ve iş amaçlı kullanacağım ekranın renk kalitesinin yüksek olması benim için sizce alınır mı bu fiyatlar...
  4. KPSharingan

AOC CU34G2X/BK 34" 1ms 144Hz şuanki indirimiyle değerlendirebilinir mi?

34" monitörlere uzağım piyasasını ve pratikliklerini çok bilmesemde şuan double station yerine tercih etmeyi düşünüyorum acaba bu indirimle muadillerine göre değerlendirmeli miyim? yoksa bu fiyata daha iyi alternatifler de var mıdır...
Geri