Arama sonuçları: *

1. R

displayport mu hdmi mı? gaming monitor için

arkadaşlar merhaba. 260hz bir monitor aldim icinden displayport ve hdmi cikti. tam performans icin hangisini kullanmaliyim? aralarindaki fark nedir?
  2. R

Çözüldü✓ TN Panel monitör alınır mı?

Arkadaşlar merhabalar. TN panelin sürekli renk ve canlılık vs. açısından kötü performans falan verildiği söyleniyor nereye baksam. Asus'un rog strix serisinden 240hz TN panel hir monitör almayı düşünüyorum fakat bu panel konusu olsun farklı marka model daha uygun monitörler olsun cidden...
  3. R

Bu monitör alınır mı?

Merhabalar. 240hz monitor alacagim ve sunu almayi dusunuyorum https://ty.gl/5dd5ybnyia sizce alinir mi
  4. R

Kriterlere uygun monitör tavsiyesi

27 inç IPS Panel 240hz 1ms veya daha altı güzel marka bir monitör arıyorum. Yukarıya ve aşşağıya kaldırılıp indirilebilecek bir monitör. Ve bilindik güvenilir bir markadan olursa sevinirim. Önerilerinizi rica ediyorum. Teşekkürler.
  5. R

Sizce bu monitörü almalı mıyım?

Arkadaşlar selamlar. Fiyatı uygun geldiği için ikinci elden MSI G24C4 24 Inç 144hz 1ms Curved monitör almayı düşünüyorum. Siz bu monitörü almamı tavsiye eder misiniz? Ve bu marka model herhangi bir ölü piksel, kronik sorun yaratıyor ise bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler, Saygılar.
  6. R

Çözüldü✓ Kriterlere Uygun Monitör Tavsiyesi

Hepinize merhabalar arkadaşlar. 240hz 0.5ms 27 inç bir gaming monitör arayışındayım. Mümkünse tasarım olarak şık, Ve bilindik sağlam bir markadan monitör tavsiyesinde bulunursanız sevinirim 👌
Geri