Arama sonuçları: *

1. shiedabro

4080 icin 4k monitor

https://www.hepsiburada.com/msi-27-mag-274upf-3840x2160-uhd-flat-rapid-ips-144hz-1ms-g-sync-compatible-pivot-gaming-monitor-pm-HBC00004YLF5I 4080 icin 4k monitor 2k monitor arıyordum 4k olarak bunu buldum kağıt üzerinde özellikleri hoşuma gitti yorumlarıda olumlu gözüküyor kullanan var mı yada...
  2. shiedabro

Yardım PC monitor ekipman tavsiyesi istiyorum

Dostlar amd ryzen 9 7950x rtx 4080 superli msi marka sistem aldım ekipman arıyorum ama karar veremedim kulaklık mouse klavye monitore 40k bütçe ayarladım tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. shiedabro

27inc 2k monitor tavsiye

beyler söyle bir sistem aldım...
  4. shiedabro

Monitor ayarları nasıl olmalı? (Omen Gaming Hub)

LoL ve Valorant oynuyorum bu ayarları nasıl yapmak lazım rtx 2060 i5 11400f var dostlar
  5. shiedabro

Monitor Tavsiyesi İstiyorum

5k bütçem var nvidia tabanlı sistemim var, 27inc monitor arıyorum 1920x1080 144hz olması yeterli
  6. shiedabro

1080p monitor tavsiye

1920x1080p 27 inc 144 165hz farketmez bir monitor istiyorum, gsync olursa sevinirim olmak zorunda değil ama olursa sevinirim, tesekkür ederim.
  7. shiedabro

5k Monitor tavsiyesi istiyorum

Sistem Bilgilerim i5 11400F RTX 2060 8x2 16GB Ram 3200MHZ belirttiğim bütçede bu sistemle uyumlu gsync olur bi monitor tavsiyesi istiyorum 165 144 hz farketmez ips olursa sevinirim ya da curved va olabilir
  8. shiedabro

Youtube desteklenmeyen kalitede daha iyi

monitorum 1920x1080 destekliyo en 1440 yapınca video görüntüsü daha doygun böyle keskin ve net gözüküyor sebebi nedir benim bildiğim monitor desteklemiyorsa 1080p gibi görürüz ama daha iyi gözüküyor
  9. shiedabro

MSI G241 görüntü ayarı verebilir misiniz?

elimde belirttiğim monitor var ve birçok özelliği var genelde valo lol oynayan birisiyim hangi ayarlar benim için daha iyi olur
  10. shiedabro

Valorant için ASUS VP249QGR 23.8 alınır mı?

https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/ Başlıkta ve linkte belirttiğim monitor alınır mı?
  11. shiedabro

Valorant için tavsiye monitor

Valorant için monitor tavsiyesi istiyorum
  12. shiedabro

İtopya'nın sözde monitor değişimi!

1 hafta önce itopyadan aldığım ''AOC C24G1 24'' markalı monitorde sağ tarafında el ile bastırılmış gibi siyahlık vardı nokta tarzında, değişim ve iade için itopyaya gönderdim ve 3 gün sonra değişim adında elime geldi, kutu temizdi eskisi değildi açılan hdmi poşetleri olsun vb şeyler sıfırdı (ben...
  13. shiedabro

İtopya'dan aldığım monitor hasarlı çıktı

Dün konusunu açtığım monitor hasarı hakkında konuşmak istiyorum, itopya müşteri hizmetlerini aradım monitor bana geldiğinde hasarlı olduğunu söyledim bu konuda iade yada değişim istedim kendilerini şöyle dedi; bize mailden fotoları atın biz karar veririz. Arkadaşlar ne demek oluyor mu anlamadım...
  14. shiedabro

Ups itopya kargo iade bilgileri doğru mudur?

Arkadaşlar selamlar, hasarlı ürünümü iade için göndereceğim kurye çağırıcam bilgiler doğru mu girilmiş daha önce çağıran varsa bilgi verebilir mi
  15. shiedabro

yeni aldığım monitor hasarlı

bugün itopyadan monitorum geldi, fakat hasarlı. ölü pixel gibide durmuyor sanki biri bastırmış gibi. iade veya değişim yaparlar mı?
  16. shiedabro

Monitordeki siyahlık

İtopya'dan yeni gelen monitorde böyle bir sıkıntı çıktı iade yada değişim yaparlar mı
  17. shiedabro

Fiyatına göre iyi mi alınır mı?

Arkadaşlar itopyadan ürün alıyorum şu an 2k bütçem var ve araştırdığımda en iyi monitor olarak bunu seçtim, sizin yorumlarınız var ise tavsiyeniz var ise söyleyin
  18. shiedabro

Samsung LC24RG50 Titreme Sorunu

Samsung LC24RG50FQMXUF 24 144Hz marka monitor kullanıyorum gsync açınca fps düştüğünde parlaklık titriyor yani flickers oluşuyor ne yapmam lazım?
  19. shiedabro

SİZCE G-SYNC AÇILMALI MI?

Valorant lol csgo tarzı oyunları oynuyorum bu oyunlarda fpsim 300 üzerinde geziyor sizce gsync açıyım mı input lag yapar mı eksileri nedir yararları nedir
Top Bottom