Arama sonuçları: *

1. Kyuten

6000tl bütçe ile monitör alacağım. Yardım eder misiniz?

Şu monitörlerden birisini alama niyetindeyim. Sizce hangisi iyi? Bundan önce msi optix G27CQ4 kullandım. Siyah renklerde delicesine ghosting vardı ve bir arızadan iade ettim. Bu sefer IPS panel tercih edeceğim. https://www.epey.com/monitor/asus-tuf-gaming-vg27aq1a.html...
  2. Kyuten

Öneri 2k 144 hz monitör önerisi lazım çok acil

2k, 144 hz, 27 inc, ips ya da va panel olmasını istiyorum. Tecrübe ve bilgilerinize dayanarak olabildiğince ips glow ve ghosting den uzak öneriler yapar mısınız lütfen. Çok acil! Bütçe 5k
  3. Kyuten

Yardım Monitörü iade edicem, kabloları karıştırdım.

Arkadaşlar monitörü iadeye yollayacağım ama hangi hdmi kablo onun bilmiyorum. Birisi ince birisi kalın. Farklıyı göndersem ne olur?
  4. Kyuten

Yardım Msi türkiye ile nasıl iletişime geçeceğim

Monitörümün değişimini isteyeceğim ancak msi türkiyenin önce bu değişimi onaylaması gerekliymiş. Bunun için kiminle görüşmeliyim. Bilenler yardımcı olabilrler mi?
  5. Kyuten

Yardım FreeSync açınca titreşim sorunu

Bu probleme sahip Msi monitör aldım. Sizce iade etmeli miyim. İade edip de wiewsonic ips panel almalı mıyım? 1659299703 Konu hakkında varsa bir fikriniz lütfen benimle paylaşır mısınız?
  6. Kyuten

Yardım Monitörü iade alırlar mı?

Kargo teslimatı yapılalı 2 gün oldu. Problemiyse FreeSync açıkken her hangi bir tam ekran uygulama açtığımda ya da f11 tuşuyla Gogle'yi tam ekran yaptığımda ekran da titremeler ve parlaklık değişimleri oluyor. Nedenini çok araştırdım am asla net bir çözüm yok. Tek çözüm FreeSync'ı kapatmak...
  7. Kyuten

Yardım Tam ekranda monitörün Hz i dengesizleşiyor

Monitörün hz si aniden inip inip çıkıyor ve göz kırpması gibi oluyor, yardım edin lütfen. Monitörüm: MSİ Optix g27CQ4
  8. Kyuten

Yardım Yeni aldığım MSİ Monitör arıza benzeri olay

Bu monitörle birlikte youtube'de bir şeyi tam ekranda izlerken hz değeri ani düşüler ve çıkışlar yaşıyor. Saniyede 10, 20 kere inip çıkıyor ve bu durum monitörde ışık kısılıp açılması gibi oluyor. Aynı şey f11 ile tam ekrana girince de oluyor. Yardım eder misiniz?
  9. Kyuten

Öneri Acer Nitro KG242YP Alınır mı? Eş değer daha iyi monitörler var mı?

Acer Nitro KG242YP Alınır mı? Eş değer daha iyi monitörler var mı? Varsa özellikleriyle birlikte söyler misiniz?
  10. Kyuten

İPS panel mi, VA Panel mi?

Alacağım monitörü bu karara göre alacağım. Sizce İPS panel mi daha iyi yoksa VA panel mi, özelliklerini, iyi ve kötü yanlarını anlatırsanız sevinirim.
  11. Kyuten

Yardım Monitörüm sarardı...

Dün birden bire monitörüm sarardı. Beyazları sarı gibi görüyorum. Her türlü ayarı denedim olmuyor. Ekran kartında sorun olduğunu sanmam, sorun monitörde. Ayrıca sağ kenarında bir şerit beyaz kaldı sadece. Geri kalan hey yeri sarardı, krem rengi tarzı bir şey oldu. Yardım edin lütfen.
Top Bottom