Arama sonuçları: *

1. YağızYılmaz

Monitörümde Siyah Çizgi Oluştu

İyi akşamlar herkese. ASUS marka monitörüm var. Kendisine hep iyi baktım, benden yana hiçbir sıkıntısı yok. Zaten ana yüzünü de sileli uzun zaman oldu ama daha dün sağ üst tarafına baktığımda fotoğraftaki gibi simsiyah bir çizgi gördüm. Monitörün kapalı halinde veya Windows'un açılmasını...
  2. YağızYılmaz

Monitör için HDMI kablo

Arkadaşlar merhaba 1080p 165 Hz monitöre sahibim bu kablo165 Hz verirmi? Eğer vermezse en kaliteli 165 Hz veren HDMI kablo hangisi link atarmısınız. Bütçe Maks. 500
  3. YağızYılmaz

Standby mode pc kapattırıyor

CSGO2 Faceit maçındayım her maç sonu bilgisayar standby moduna giriyor ve bilgisayarı kapatıp yeniden açmak mecbur oluyor. Diğer monitörlerimde kullandığımda bu olay yaşanmıyor. Allah için yardım edin zaten sıcaklar yetmiyor gibi bide bu olay çıktı başıma.
  4. YağızYılmaz

Monitörümü ekran kartına bağlamak için dönüştürücü lazım

Birisi monitörün diğeri ise ekran kartının girişleri en kaliteli ve uygun görüntü alarak 2.ekran olarak aktif hale getirmek istiyorum.Monitör 60hz 1ms olması lazımdı.Dönüştürücü veya aparat bağlamak için ne lazım??
  5. YağızYılmaz

Vga monitörümü kullanışlı hale getirmek?

Arkadaşlar elimde eski vga monitörün var yeni ekran kartı aldım ve 3 display port yanında bir tane de hdmi girişi var. Nasıl ikisini bağlayabilirim. Yan monitör olarak kullanacağım.
  6. YağızYılmaz

Monitörümün dönüştürücüsü bozuldu mu ?

Merhaba daha düne kadar 2 monitör sistemimde 2.monitörüm standby mode hatası veriyordu. Çözümünü bulamadım ama evde denemeler yapıp sanki çözdüm. Boşuna masraf yapmak istemediğimden bir size sorayım dedim. Bahsettiğim monitör vga ve ekran kartının dvı girişine dönüştürücü ile takıyordum acaba...
Geri