Arama sonuçları: *

1. Eren_Y

Çözüldü✓ monitörüme overclock yapsam sorun oluşur mu

Selam arkadaşlar hayırlı akşamlar başlıkta gördüğünüz üzere monitörüme amd üstünden yeni çözünürlük ekleyip hz yi tek tek arttırsam bir problem oluşur mu ? ASUS TUF VG249Q modeline sahibim
  2. Eren_Y

monitörümde beyaz bir pixel var

hayırlı geceler arkadaşlar monitöre yukardan baktığın zaman gözle bile çok zor görülen bir pixel bir şey var hafif saydam (düz bakınca gözükmüyor çok yukardan bakmak lazım) bu ney oluyor iadeye gider mi detaylıca açıklar mısınız
  3. Eren_Y

Çözüldü✓ 2.el monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir

selam arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi alcağım ürün teşhir ürünü olduğu için fiyatı daha cazip aslında ürünün 0 olduğunu söylediler alcağım yerde bir mağaza yapılması gereken testler nelerdir ? son olarak bataryayla ilgili sıkıntı çıkar mı
  4. Eren_Y

Çözüldü✓ Hangi paneli önerirsiniz

Selamlar arkadaşlar ben gündelik kullanım için monitör almak istiyordum ips düşündüm başta ama düşünüyorum da renkleri göz mü acıtıyor bir süre sonra karanlıkta bakarken (uzun süreli kullanımda) bana hangi panel tipini önerirsiniz oyun oynarken profesyonel derecede film falan da izlemek...
  5. Eren_Y

Yardım Free-Sync mi G-Sync mi?

Selam arkadaşlar aklıma bir soru takıldı da G sync mi daha hızlıdır yoksa Free Sync mi
Top Bottom