Arama sonuçları: *

1. karahan34

Yeni aldığım monitörde ışık sızması var

Gameboosterin yeni 280hz monitörünü aldım ust kısımda 3 tane ışık sızması bir tane de sıkışmış pixel var bunların haricinde güzel gibi memnunum ayrıca game boosterin garantisi rezalet diyorlar yani ya iade edicem ya da kullanıcam sizce çok büyk bir sorun mu ya da ilerde büyük bir sorun olur mu...
  2. karahan34

mouse arkasında turuncu iz bırakıyor.

Merhaba arkadaşlar geçenlerde Acer marka bir monitör aldım ama bugün bir şey fark ettim. Siyah bir renk gösterirken monitör eğer mouseyi oynatırsam mouse arkasında iz bırakıyor ve o iz turuncu renk oluyor. İz bırakması ghosting ile alakalı, oyunda pek rahatsız etmiyor ama bu turuncu iz olayı...
  3. karahan34

HDMI 1,4 ile 1080p 165HZ alabilir miyim?

Merhaba 2.el ekran kartsız sistem aldım. 165hz'lik 1080p monitör aldım. 2.el birde 750Tİ düsündüm ama DP portu yok, monitörde 1,4 HDMI destekliyor en fazla. Sizce 1,4 HDMI ile 165hz takılmadan alabilir miyim? yoksa ekran kartı yükseltmesine mi gideyim ama ucuz ekran kartı yok 750Tİ kadar güclü...
  4. karahan34

Öneri 2200-2300 Civarında Monitör önerisi (En az 165hz)

Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi 2200-2300 civarında bir monitör önerisi istiyorum. Kullanım amacım oyun ve grafikerlik için olucak. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Geri