Arama sonuçları: *

1. K

North bayou f80 buraya uyarmı

Arkadaşlar masada başka tutacak yer yok bu şekilde buraya otururmu kayma falan yaparmı
  2. K

MSİ MAG 256F NASILDIR

cumartesi İtopyadan 4300 e mag 256f sipariş verdim laptopta kullanacağım nasıl monitör sizce kullanan varmı
  3. K

Msi mag 256f kullananlar cevap

arkadaşlar adaptör ve hdmi kablo uzunluğu ortalama kaç metre bilgisi olan yardımcı olabilirmi
  4. K

Çözüldü✓ Hdmi 2.0 ile kaç hz alabilirim

merhabalar monster abra a7 v14.2.4 laptopum var hdmi 2.1 desteği mevcut bende msi mag 256f monitör aldım ekstra olarak bunu hdmi ile bağlamak istiyorum 2.1 girişe 2.0 kablo takıp 180 hz alabilirmiyim bazıları 120 hz alabileceğimi ikna etmiş bir tabloda 240 hz e kadar desteklediğini söylüyor ama...
  5. K

Laptop monitörüm hangi gpuyu hangi porttan kullanır

arkadaşlar monster abra a7 v14.2.4 kullanıcısıyım cihazımda hdmi ve type c+dp 1.4 ortak giriş var hangisine takarsam nvidia gpusunu kullanır monitörüm mag256f
  6. K

Bu bütçede bu monitör alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lenovo-legion-r25f-30-245-inc-240hz280hz-oc-05ms-pivot-freesync-full-hd-gaming-monitor-siyah-1234744.html arkadaşlar 6 liraya falan bulabiliyorsunuz örnek önüme çıktığı için attım rahat 5700e bulunuyor
  7. K

Max 5.5k monitör önerisi

arkadaşlar laptopa bağlayacağım valorant oynuyorum hdmi 2.1 desteğim var bütçe max 5.5k önerilerinizi bekliyorum içinden hdmi çıkarsa sevinirim pivot olması tercihimdir
  8. K

Yüksek Hz Monitörde düşük fps almak

Merhaba Monster Laptopum var hdmi 2.1 ile aşşağıya bıraktığım monitöre bağlayacağım ama fpsiö 200 250 arası ve monitörde 240 hz işlemcim i5 12500h rtx 3050ti. bir sıkıntı yaşarmıyım fps 240 dan düşük olduğu için https://ty.gl/npstbyjt0mepw
  9. K

Çözüldü✓ Laptopta Nvidia Ekran Kısmı Yok Monitör ile düzelirmi?

Merhaba Monster Laptopum Var ve nvidia denetim masasında ekran ayarları yok bende monitör alacağım msi g244pf e2 düşünüuorum bilgisayarımda hdmi 2.1 ve type c girişi 1.4 dp destekliyor bu çıkışlarla monitör bağlayınca dahili gpudan mı çeker yoksa nvidia gpusundanmı nvidiadan görüntü alınca bu...
  10. K

Msi G244PF E2 NASIL Alınır mı? ?

merhabalar 144hz laptopuma bağlayacağım laptopda valo fps yüksek ama akıcılık birazcık az ondan dolayı alacağım bide büyük ekran istiyorum nasıl sizce ? 5.5 k bütçem var önerebileceğiniz başka bir şey varmı v ayak istemiyorum...
  11. K

Çözüldü✓ Laptopum İçin monitör önerisi

Merhaba 144 hz monster laptopum var valorant da 300 fps alıyorum ama ekran 300 fpsin akıcılını vermiyor bunun için monitör bağlayacağım monitör önerisi yaparmısın bütçe 6k
  12. K

Öneri Gaming Monitör Önerisi

Merhaba dostlar Max 6.5k 7 yi zorlarım fps oyunları için monitör arıyorum laptopa bağlayacağım bilgisayarım hdmi 2.1 destekliyor + type c den dp 1.4 desteği bar önerilerinizi bekliyorum
  13. K

GAMİNG MONİTÖR ÖNERİSİ

merhaba monster laptopumda kullanacağım max 7 k bütçem var laptopum hdmi 2.1 destekliyor ve type cden dp 1.4 desteği var bunlara uygun monitör arıyorum ekran kartım 3050 ti fps oyunları oynuyorum valo cs vb
  14. K

7k gaming monitör önerisi

merhaba genellikle fps oyunları oynuyorum valorant cs vb laptopuma bağlamak için monitör lazım hdmi 2.1 destekli ve type c girişten dp 1.4 destekli laptop monitör önerilerinizi bekliyorum
  15. K

Monitör ve laptop ekran farkı

Laptopda 300 FPS alıyorum masaüstü 150 ama masaüstünü ekranı daha akıcı geliyor daha canlı bunu nasıl hallederiz 1678706292 Acill
  16. K

Gaming monitör onerirmisiniz valorant oynicam

Bütçe Max 3500 valorant Oynamak için gaming monitör önerir misiniz?
  17. K

Siz Hangisini Önerirsiniz

Asus vg279q1a yerine 2500-2000 civarı hangi monitörü önerirsiniz
Geri