Arama sonuçları: *

1. edm321

Nvidia denetim masasında renk ayarlarını İntel Grafik Merkezine aktarma

Böyle bir şey mümkün mü? Aynı ayarları yapmam elzem çünkü Mux switch açıkken kullanmak zorunda kalıyorum sürekli laptopu.
  2. edm321

Monitörün üstündeki özellikler kağıdını söksem bir şey olur mu?

Monitörün üstündeki bulunan kağıdı söksem herhangi bir sorun yaşar mıyım garanti konusunda felan?
  3. edm321

Yardım Bu site güvenilir mi?

Sizce güvenilip alınır mı? https://www.northbayouturkiye.com/urun/nb-f80
  4. edm321

Yardım 144-165Hz monitör önerisi

Selamlar arkadaşımın bütçesi bu kadar mümkümse ghosting olmasın şimdiden öneri için teşekkürler
  5. edm321

Monitörüm standı destekliyor mu?

Selamlar Lenovo G24-10 adlı bir monitörüm var ve monitör tutucu almak istiyorum daha rahat hareket ettirebilmek için monitör arkasında şöyle 4 tane delik var buraya mı montajlayacağım? Alacağım monitör standı...
  6. edm321

Monitör beyaz renk sorunu

Selamlar lenovo g24-10 bir monitörüm var ve monitör herhangi bir beyaz sayfaya girdiğimde 3 4 saniyeliğine kahverengimsi bir renge dönüşüyor sonra gidiyor bu neden olabilir?
  7. edm321

Lenovo G24-10 ghosting sorunu

Selamlar geçenlerde Lenovo G24-10 isimli monitörü aldım overdrive modunu extreme yapınca mouseyi hareket ettirince bariz bir ghosting oluyor sizce değişime göndermelimiyim? Overdrive modunu normal yaparsam monitör kaç ms olur?
  8. edm321

Bu monitör bu fiyata alınır mı?

Merhabalar babamı ikna edebilirsem monitör almayı planlıyorum ve birde ne göreyim 2.5k lık 144hz 1ms monitör (bu devirde 3k aşşağısı yok oyüzden şaşırdım) sizce bu monitör alınır mı? Laptobumun hdmi çıkışı 1.4b bu monitöründe hdmi çıkışı 1.4 1080p 144hz 1ms sıkıntı yaratır mı? Aklımdaki soru...
  9. edm321

TV monitör olarak kullanılır mı?

Selamlar samsung tv var elimde monitör olarak kullanırsan bi problem yaratır mı mesela valorant felan örnek laptobumda hdmi 1.4b çıkışı var tv linkini şöyle bırakıyorum: https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-lt24d310esuf-24-61-cm-hd-led-tv-uydu-alicili.html
Geri