Arama sonuçları: *

1. Yphen

4k IPS Monitör önerisi

Arkadaşlar selamlar, Konu başlıkta ki gibidir bütçe 4k ve 4k'yı geçmeyecek şekilde ölü pixel, ghosting veya kronik sorunları olan monitörler hariç 144 Hz ve üstü monitör arıyorum oyun için aşağıya bir adet bulduğum monitörün linkini bırakıyorum sizce alınır mı veya daha iyi önerileriniz var ise...
  2. Yphen

Twisted Minds TM-71-C06 alınır mı?

Arkadaşlar MSI G244F E2 kullanıyorum ve monitör standı kullanmayı sevmiyorum rahat değil istediğim açılara gelmiyor o yüzden internette bu monitör standını gördüm ve almak istiyorum kaliteli midir sizce alınır mı?
  3. Yphen

4200 TL Gaming monitör önerisi

Konu başlıkta ki gibi dostlar, Aradığım özellikler kronik sorunlu olmaması IPS panel olması inç olarak 23.8 ve yukarısı olması ve bilmiyorum varsa 165 Hz yoksa f/p 144 Hz olması piyasayı çok bilmiyorum bu tarz veya benzeri modeller varsa öneri yaparsanız çok sevinirim ben 1 adet monitör buldum...
  4. Yphen

Oyun ve yazılım için çift monitör önerisi

Dostlar selamlar konu başlıkta ki gibi hem yazılım hem oyun için istiyorum yazılım kısmında dizayn yapacağım için görüntünün iyi olması renkleri daha net ve canlı göstermesi benim için yeterli oyun kısmında ise sistem 1080p olacağı için ve co op oyunlar oynayacağım için belki arada sırada cs...
  5. Yphen

Bu monitörü nasıl hızlı satabilirim?

Arkadaşlar selam, Kısaca özet geçeyim acil nakit ihityacımdan dolayı PC kasamı sattım fakat monitörü de satmam lazım zarar etmeden hızlı şekilde nasıl satabilirim nasıl bir fiyat koymam lazım 4 aylık monitör problemsiz sorunsuz kutu fatura garantisi mevcut yardımcı olursanız çok sevinirim...
  6. Yphen

Yazılım için IPS Monitor önerisi?

Arkadaşlar selamlar yazılım ve grafik tasarım için IPS monitor bakıyorum aradığım özellikler sadece güzel renk kalitesi ve IPS olması Hz değeri de min 144 olabilir olamıyorsa 60 Hz de olur fark etmez genel olarak fiyat performans monitör aradığım için bütçe olarak 4K bütçem var yardımcı...
  7. Yphen

Asus TUF Gaming VG249Q 3600 ₺ alınır mı?

Dostlar selamlar araştıra araştıra bulduğum kullanıcı incelemelerini ve videolarını izleyerek iyi olarak gördüğüm bu monitör sizce alınır mı fiyatını hak ediyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim.
  8. Yphen

3500 ₺ monitör önerisi

Dostlar selamlar uzatmadan konuya gireceğim o kadar monitör araştırdım fakat emin olamadım karar veremedim FPS oyunları için IPS panel 165 Hz Monitör arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  9. Yphen

Çözüldü✓ 3000 ₺ monitör tavsiyesi?

Selamlar dostlar 3000 TL bandında IPS 165 Hz fiyat performans monitör arıyorum piyasayı çok bilmediğim için sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  10. Yphen

Yeni monitör sipariş ettim H.O/G.O?

Dostlar selam şans eseri monitör araştırırken karşıma "ASUS TUF Gaming 24.5" VG259QM 280Hz 1ms 2X HDMI DP HDR400 G-Sync FHD Fast IPS Gaming monitör" çıktı işin garip tarafı bu ürün Amazon'da satılıyordu garip derken piyasa fiyatına göre biraz düşüktü Amazon güvencesi ile güvenilir diyebileceğim...
  11. Yphen

240hz Monitör önerisi?

Arkadaşlar selamlar kendi monitörümü satıp (LG 24GN650 B 144 Hz 1 Ms) 240 Hz 1 ms monitör alacağım fiyat performans monitör öneriniz varsa aşağı yazarsanız çok makbule geçer :)
Top Bottom