Arama sonuçları: *

1. V

1080p 280hz monitörü satıp 4k 144hz almak mantıklı mı?

1080p 280 hz monitörüm var, genelde fps oyunları oynarım, e sporcu filan olmayacağım, monitörümü 144hz'ye çekince 280 hz ile arasında fark pek yok gibi, dizi film oyun genel kullanım için 4k 144 hz daha zevk verecek gibi hissediyorum, sistemimi yakında satacağım, 4k için ryzen 7 5800x rx 6900...
  2. V

144hz ve üstü monitör kullananlar yardımcı olabilir mi?

Oyunlarda aniden fare çevirdiğinizde oyuncuların ismi net gözüküyor mu, 280 hz monitörüm var, browser klasör gibi şeyleri hızlıca sallayınca ya da oyunlarda ani çevirmelerde hiç bir şey okunmuyor, saniyede 280 kere ekran yenileniyorsa benim net okumam gerekmiyor mu? 280 hz monitör baya akıcı...
  3. V

144Hz ve üstü monitör kullananlar yardım edebilir mi?

Tarayıcıyı hızlıca salladığınızda içindeki yazıları net şekilde okuyabiliyor musunuz ? Asus vg259qm 280hz monitörüm var bir şeyleri hızlıca sallayınca ya da oyunlarda aniden mouseyi çevirince o aradaki yazılar okunmuyor, bütün ayarları denedim olmadı, ghosting test filanda yaptım ghostingte yok...
  4. V

Asus VG259QM 280Hz monitörde metin belgesini hızlı çevirince yazılar okunmuyor

Valorant ve Cs goda mouseyi hızlı çevirken ekran görüntüsü aldım, görüntü net çıktı ama o görüntüyü azıcık hızlı sallasam yazılar okunmuyor, sadece benim monitörde ya da bu modelde mi böyle bilmiyorum, monitör ayarlarından her şeyi denedim ama yine olmadı.
Top Bottom