Arama sonuçları: *

1. Smtcee

Yardım Monitör kutu içeriği hk.

Arkadaşlar geçen lg 27gl83a monitörü 2. El 4250₺ ye aldığımı bahsetmiştim. Kutu içeriğini merak edip videosunu izledim. Monitörün ön tarafını koruyan köpük ve kitapçıklarının olmadığını, diğer parçaların ise sorunsuz olduğunu gördüm. İleride satarken problem olur mu?
  2. Smtcee

Yardım 144 Hz DP kablo önerisi

LG 27GL83A 2K IPS 144 Hz kullanıyorum. Kutu içerisinde çıkan DP kablosu kısa olduğu için 2mt lik DP kablosu almam gerek. Kaliteli olduğunu düşündüğünüz veya kullandığınız DP varsa önerir misiniz?
  3. Smtcee

Yardım LG 27GL83A-B aldım h.o/g.o?

Herhangi bir kusuru olmayan nakit ihtiyacı olan arkadaştan 4250₺ ye aldım. 1.5 yıl garantisi var. Kullanan var mı, önerir misiniz? Yoksa satıp MSI G273QF mi alayım? Önerilerinizi bekliyorum. 1659785790 @Sanchez Rick 1659785888 @Perfectshot06 1659785926 @BabaVoss7
  4. Smtcee

Yardım 2K monitör arıyorum (ikinci el da forum linki konuda)

Arkadaşlar selam, 2K IPS monitör arıyorum, satan varsa iletişime geçebilir mi? https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/2k-ips-monitoer-alinir.6114/ Öncelikle bu konuyu açmak yasak mı bilmiyorum eğer yasaksa konu içeriğini silebilirim.
  5. Smtcee

Yardım Monitör önerisi bütçe 3500₺

Arkadaşıma 3500₺ bandında bir monitör bakıyoruz. Kendisinin önceliği 27 inch olduğu için buna göre öneri yaparsanız çok seviniriz. Fiyatta 4000₺ ye kadar esneyebiliriz. Gtx970 ekran kartı kullanmakta. Teşekkürler.
  6. Smtcee

Yardım IPS panel mi VA panel mi? Hangisini tercih edersiniz, neden?

Hangi paneli tercih edersiniz ve neden?
  7. Smtcee

Yardım 1 ms MPRT monitör alınır mı?

Arkadaşlar soru başlıkta ve ne gibi bir farklılık olur? Monitör TUF GAMING VG27AQ1A
  8. Smtcee

Çözüldü✓ Bu monitör alınır mı?

Arkadaşlar merhaba, İTOPYA da MSI 27" OPTIX G273QF 165Hz 1ms DP 2xHDMI IPS WQHD 4,649.00₺ alınır mı
  9. Smtcee

Yardım 2k İps 27 Inç Monitör Önerisi

Arkadaşlar belirttiğim özellikler başlıkta, öneriniz nedir?
  10. Smtcee

Yardım MSI Optix G273QF 27” 1ms 165Hz Freesync desteği

Başlıktaki monitörde Freesync özelliğini kullanabiliyor muyuz? Link 1649262869 Yardım
  11. Smtcee

Yardım Monitörü Ambilight Yapma

Arkadaşlar merhaba, Monitörün arkasını ambilight yapmamızı sağlayan bir kit vardı. Aliexpresste satılıyor fakat bir arkadaş başka bir gönderinin altında n11 linkini atmıştı. Aranızda bilenler varsa link atabilir mi? Teşekkürler.
  12. Smtcee

Yardım Monitörlerde sRGB nedir?

Arkadaşlar monitörlerde srgb olayı nedir? Bazılarında srgb %125 iken bazılarında %100. Neye dayanarak satın almalıyım? Yardımlarınız için teşekkürler.
Geri