Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

LG OLED42C24LA Ultra HD (4K) TV Monitör olarak kullanılır mı?

Merhaba arkadaşlar, https://www.epey.com/televizyon/lg-oled42c24la.html bu monitör olarak kullanılır mı yada kullanan var mı? Yada 32 inç oyuncu monitörü mü alayım?
  2. Ritim Ustası

Yardım 42 inç ve daha yüksek inç li monitör kullanan var mı? Sorularım var.

Merhaba, 42 inç veya daha yüksek inçli monitörlerde alt yazılı dizi, film izlerken yazıları okumakta sorun yaşıyor musunuz yazıları okuyabilmek için ekrana tavsiye edilen uzaklıktan daha fazla yaklaşmak gerekiyor mu?
  3. Ritim Ustası

IPS UHD monitör mü Oled UHD monitör mü alayım?

Merhaba arkadaşlar, UHD monitör alacağım bir kaç aya 15000 civarı bütçe ayırdım şimdi IPS UHD monitöre 15k vermeye değer mi yoksa paraya kıyıp yeni çıkan Oled monitörden mi alayım bu yeni Oled monitörlerin tahmini fiyatları ne kadar olur.
  4. Ritim Ustası

UHD 144hz monitör mü yoksa QHD 240hz mi?

Merhaba arkadaşlar 4k monitör alacağım 10-15 bin TL arası ama pek fazla çeşit yok ve fiyatları pahalı şuanda özelliklerine göre en uygun fiyatlı bir 4k monitör buldum ancak beklemeliyim mi piyasaya yeni monitörler çıkar mı yada Türkiye'de 4k monitör çeşitliliği artar mı? 3, 4 ay içerisinde...
  5. Ritim Ustası

Samsung Odyssey G7 28 (S28AG70) monitörünü kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar UHD monitör alacağım ama şuanda satılan bana göre 2 monitör var fiyat olarak en düşük bu diğeri 20 bin civarı bu monitör alınır mı? Kullanan var mı? https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g7-28-ls28ag700nuxuf-s28ag70.html diğeri de bu...
  6. Ritim Ustası

Monitör kıtlığı mı var?

Önceden QHD monitör almayı düşünüyordum şimdi elimde güçlü bir ekran kartı var UHD monitör almayı düşünüyorum ama doğru düzgün çeşit yok ayrıca olanlarında fiyatları olması gerekenden daha pahalı satanlarda pek güvenilir değil gibi duruyor dünyada mı monitör kıtlığı var yoksa Türkiye demi?
  7. Ritim Ustası

Çözüldü✓ Uhd 144hz Monitör Sistem Önerir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar, QHD sistem yapmayı düşünüyordum ama QHD monitör fiyatları neredeyse UHD monitör fiyatlarına yaklaştı bu yüzden UHD 120-144 FPS alabilecek sistem ne kadar tutar forumda bu konuyla ilgili pek bir şey bulamadım.
  8. Ritim Ustası

Piyasada düzgün QHD monitör yok hiç!

Arkadaşlar gerçekten uzun süredir araştırıyorum QHD segmentin deki bütün monitörleri inceledim hiç biri dört dörtlük değil özelliklerini bakıyorsun vay be diyorsun sitesine bakıyorsun ballandıra ballandıra anlatıyorlar incelemelere ve kullanıcı yorumlarına bakınca büyük sorunlarla karşılaşan...
  9. Ritim Ustası

AMD kart ve Freesync özelliği mi yoksa Nvidia kart G-Sync özelliği mi?

Merhaba arkadaşlar Pes ve Fifa ve spor oyunlarına uygun hatasız oynatabilecek bir monitör tavsiye eder misiniz? G-sync monitör düşünüyordum fazla pahalılar, AMD Freesync da G-sync kadar etkili değilmiş birde AMD ekran kartları f/p olmasına rağmen sorunları çokmuş.
  10. Ritim Ustası

1440p monitörde 1080p film izlemek görüntü kalitesini bozar mı?

Selam arkadaşlar 1440p monitörde 1080p film izlerken görüntü kalitesinde bulanıklık oluyor mu? 1440p kullananlar yardımcı olabilir mi? Çoğu film 1080p yükleniyor.
  11. Ritim Ustası

Hangi monitörü alayım sizce IPS mi VA mı?

Merhaba arkadaşlar, sizce hangi monitörü almalıyım hem oyun hem film için? Kavisli ekranlar film izlemek için uygun mu? 27 inç mi yoksa 31.5 inç mi tercih etmeliyim? IPS mi VA mı? Şuan kullandığım monitör bu https://www.incehesap.com/aoc-e2043fs-monitor-fiyati-16102/...
Geri