Arama sonuçları: *

1. Oldw1n

Yardım Çift monitöre geçiyorum yardıma ihtiyacım var

Arkadaslar kisa kesicem. Elimde Lenovo legion r25i-30 var, yanına Samsung Odyssey G4 alıcam, (neredeyse kararlastirdim) bunları monitor koluyla birlikte kullanmak istoyrum. Herhangi bir problem yasarmiyim, baglantilar vs ile ilgili. Monitör kolu da Ergoflex north bayou nb h180. Linklerden...
  2. Oldw1n

Yardım Çift monitorü, monitor standlı kullanmak istiyorum

Arkadaşlar elimde kasalı bi sistem var. Sistemi tek monitörlü kullanıyorum. Mevcut monitörüm lenovo legion r25i-30 (urun fotosunu ekledim) ve yanında dc, spotfy, youtube gibi basit uygulamalari acmak için ek bi monitör daha eklemek istiyorum. Bu arada hem monitör önerisi, hem de stand önerisi...
  3. Oldw1n

Öneri Çoklu Monitör Geçiş Noktalarındaki Görüntü Kirliliği Çözümü Bezel Free Kit

Sosyal medyada gezerken gordugum, sonrasinda kucuk bi arastirmayla bulduğum ürünü, forumda konusu acilmadigi icin paylasmak istedim. Eminim ki denemek isteyen vardir diye paylasmak istedim. Teoride on numara fakat pratikte durumlar nasil bilmiyorum ama sizinle paylasmak istedim, umarim işinize...
  4. Oldw1n

Yardım Monitor g-sync ayarlari

Arkadaslar lenovo legion r25-30 serisi bi monitor aldim. Ayarlarda Nvidia g-sync i goremedim. Yaptigim arastirmalara gore oldugu soyleniyor acaba freesync premium outo yapinca g-sync e mi geciyor???
  5. Oldw1n

Yardım Montirolerde kullanilan teknolojiler ve portlar?

Arkadaslar montior bakiyorum fakat cogu amd free sync destekli. Ben nvidia rtx 4050 kullaniyorum. Burada da g-sync destegi ariyorum. Sizce g-sync teknolojisini free sync destegi olan monitorlerde kullanabilirmiyim. Ayrica bu tarz teknolojileri hdmi ile kullanabiliyormuyum. Sanki arastirmalarimda...
  6. Oldw1n

Yardım Bu monitor ALINIR MI???

ViewSonic VX2718-PC-MHD 27" 165Hz 1ms (2xHDMI+Display) Full HD Curved LED Monitör https://app.hb.biz/jVXMXp26uq1q Arkadaslar secerken dikkat ettigim unsurlar Bilindik marka-servis Fiyat max 4-5 k arası 1ms veya yakın degerler Curved hasretim var denemek istiyorum 27 inc ( boyutta istedigim tek...
  7. Oldw1n

Yardım Leptop’a Ek Monitor Bilgilendirme İstiyorum

Acer Nitro 16 AN16-41 R5 7535HS 32GB 512GB SSD RTX4050-6GB Dos 16" Wuxga 165Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QKBEY.004-32 https://app.hb.biz/98cRqmsesuLd Arkadaslar bilgisayarim bu, henuz elime gecmedi. Bu bilgisayara bir yan veya ana monitor eklemek istiyorum. Anladigim kadariyla display port yok...
Geri