Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Çözüldü✓ Bu monitörü alıyorum başka önerisi olan var mı?

Başka önerisi olan var mı? Bu fiyat bandın da 1300 tl yi geçmeyecek varsa bu ayarda öneri bekliyorum. Birde alacağım yer güvenilir mi ? İlk defa bu kadar büyük bi alıveriş yapıyorum internetten...
  2. ZeusOki

Çözüldü✓ 144 hz 1ms En ucuz ve f/p monitör

Kendime monitör aldım şimdi kardeşim için bir monitör arıyorum 144 hz 1ms bir monitör lazım en ucuz ve f/p hangisi bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim :)
  3. ZeusOki

Çözüldü✓ Hangi monitör daha iyi ?

1. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qg-1ms-full-hd-165hz-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html# 2. https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-vg259qr-tuf-gaming-1ms-165hz-freesync-ve-g-sync-gaming-monitor.html
  4. ZeusOki

Asus 165 hz 0.5 ms monitör nasıl?

Bu monitörü almayı düşünüyorum ve indirim bekliyeceğim 1500-1800 gibi bir fiyata almaya çalışacağım sizce parasını hak ediyor mu ? Almaya değer mi ? Kullanan var ise deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Monitör...
  5. ZeusOki

Ucuza 240 hz monitör önerisi

Max vereceğim para normalde 2k fakat 2.150-2250 zorlayabilirim. Neden 144 veya 165 hz almıyorsun derseniz hep 240 hz bi monitör istedim o yüzden almak istiyorum. Aradığım özellikler; 1- 240 hz olması 2- 24.5" olması ( 27 de olabilir fakat fps oyunları için büyük gelir diye düşünüyorum) 3-...
  6. ZeusOki

Öneri 240 hz 1ms Monitör 1.950 Tl !!!!!!

Bana uygun geldi.Konusunu bulamadım. https://www.hepsiburada.com/monster-aryond-a27-v1-1-27-240hz-1ms-hdmi-display-full-hd-curved-gaming-monitor-pm-HB00000W0XRC?wt_gl=cpc.6802.dsa.elk.it-hero&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIirnbptyw8QIVUAGLCh0pkAdPEAAYASAAEgK2I_D_BwE
  7. ZeusOki

Max 3.000 tl ye 240 hz Gaming monitor

Csgo valorant vb. Oyunlar oynuyacagim ve 240hz dusunuyorum; 240 hz 1ms Kesinlikle curved degil 24,24.5, olmasi tercihim fakat max 27 inc olmasini istiyorum. Panel olarak tam bi bilgim yok oyun icin en iyisi hangisi olur size kalmis. 1608743750 Uppppppppp
  8. ZeusOki

Hdmi vidası yok nasıl bulabilirim????

Monitör eski Acer V193W monitörün hdmi yerinin yanında iki tane vida gibi birşeyin olması gerekiyor du ama yok kaybolmuş. Bunu nerden ne yazarak alabilirim bi yardımcı olun. Normalde böyle olması gerekiyor; Ama böyle;
  9. ZeusOki

Öneri Max 3k Monitör 240hz 1ms

Oyun için monitör arıyorum. Aradığım özellikler: 1. 240hz ve 1ms 2. Düz olacak curved istemiyorum 3. Csgo, volarant gibi fps oyunları oynuyorum buna uygun bi panel olsun.( TN panel di galiba ) 4. Monitör sağ sola yukarı aşağı gibi hareket etsin.
  10. ZeusOki

Yardım Rampage 240 HZ Monitör

Beyler böyle bi monitör var sizce nasıl csgo oynuyorum genelde o yüzüden 240hz 1ms TN panel seçtim bi monitörü yorunlarsaniz sevinirim acaba rampage monitör konusunda nasıl güvenilir mi ? Sıkıntı çıkarır mı yani ...
  11. ZeusOki

Yardım 2.000 tl ye 240 hz 1ms Monitör?

Dostlar bu monitör nasıl neden bu kadar ucuz anlamadım anlayan varsa soylelebilirmi mi ...
  12. ZeusOki

Yardım 144 hz monitör Önerisi

Arkadaşlar ben 240 hz monitör alacaktım fakat vazgeçtim şu an o kadar para vermek istemiyorum onun yerine 144hz monitör alacağım bana ne önerirsiniz full oyun oynayacağın genelde fps tarzı csgo vb. Pek anlamıyorum monitör den ama tn panel oyun için daha Iyimis galiba bana tn panel 144 hz 1ms bi...
  13. ZeusOki

Yardım 240hz 1ms Oyuncu Monitörü Tavsiye

Arkadaşlar bu monitörü almayı planlıyorum sizce nasıl tamamen oyun odaklı genelde fps oyunları csgo vb. Var mı bu fiyat bandında öneriniz 240hz 1ms olması önemli bekliyorum. MAX 3K Asus XG248Q
  14. ZeusOki

Öneri 240hz 1ms Monitör

Csgo için bu monitör nasıl f/p mi acaba ? https://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-25-xg2530-amd-freesync-240hz-1ms-gaming-monitor.html
  15. ZeusOki

Gaming Monitör

Arkadaşlar bana 240hz 1ms gaming monitör lazım öneriniz nedir? Bütçem max 2500tl oynadığım oyun genelde csgo ona göre bi monitör lazım ?
Geri