Arama sonuçları: *

1. LaMorte

Monitör seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Yeni rehberime hoş geldiniz, lütfen sadece göz atmak yerine açıklamaları okuyun. Boşuna para ödemek istemezsiniz değil mi? Canım sıkıldı yaptım :cool:. Sürprizbozanlar ile ilgili de bu şekilde umarım daha iyi olur. Ayrıca alternatif başlık: Monitörleri yorumlama. Kullanım amacı...
  2. LaMorte

Arka aydınlatma türleri

E-LED Bölgesel aydınlatma açısından oldukça zayıf olduğu için haliyle local dimming performansı da kötü. Piyasadaki LG 27QN600/32GN600 modelleri örnek gösterilebilir. Örnek video: W-LED/LED Bölgesel aydınlatmaya sahiptir. FALD ve D-LED kadar iyi local dimming performansı olmasa da düşük...
  3. LaMorte

W-LED bölgesel aydınlatamaya sahip mi?

Merhaba, W-LED(White LED) arka aydınlatmaya sahip monitörler bölgesel aydınlatmaya sahip mi? Demek istediğim D-LED(Direct LED), Full Array LED (FALP), Mini LED gibi monitörlerin sahip olduğu şekilde gerekli bölgeleri aydınlatıyor mu? Ayrıca duyduğuma göre D-LED monitörlerin hepsi bölgesel...
  4. LaMorte

Curved monitör önerisi

Öncelikle merhaba curved monitör arıyorum ama kaliteli bulamıyorum maksimum 1200tl kriterlerim Curved olması Kontrast oranının minimum 2500:1 olması Dinamik kontrast ın minimum 75.000.000olması Panel olarak Va, İps panel olması Kandela olarak 250 veya daha yüksek olması Şuan piyasada...
Top Bottom