Arama sonuçları: *

1. O

Yardım AOC Q27G4ZR 27″ Monitör alınır mı

AOC Q27G4ZR 27'' bu monitör sizce alınır mı bütçem 10.5k max hem fps hem hikayeli oyunlar için kullanacağım
  2. O

10K monitör tavsiyesi

Merhaba 2. monitör alacağım özellikleri 240hz 2k İPS mümkünse ve hoparlör şart bu bütçelerde ne bulabilirim bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. O

KTC 27'' H27F22 alınır mı

Merhaba 2. monitör alacağım fakat ne alacağım konusunda kararsızım ktc'nin bu modelini buldum fakat emin değilim birde Lenovo Legion Y27-30 var kafamda sizce hangisi mantıklı birde bu var AOC 27G42E [H3 id=''][/H3]
  4. O

Yardım Hangi monitör daha mantıklı

Merhaba 2. monitörü alacağım fakat hangi modeli alsam karar veremedim ve bu bütçelerde uzun süre dayanabilecek bir monitör arıyorum ana monitörüm Asus Tuf Gaming VG27AQML1A bu monitörlerden hangisi mantıklı north bayou f80 alıcağım pivot vesayre önemli değil. Monitörlerin Linkleri
  5. O

Yardım Bu monitörlerden hangisi daha mantıklı?

Merhaba 2. monitörümü almak istiyorum bu 4 monitör arasındayım ama TUF Gaming almayı düşünüyorum sizce hangisi daha mantıklı? Viewsonic Lenovo Legion AOC (İtopyada 4.5k) Asus Tuf Gaming
  6. O

Yardım 2. monitör önerisi ve çift monitör standı tavsiyesi için yardım

Merhaba iyi akşamlar çift monitör yapmayı planlıyorum çok yardımı oluyor bu nedenle 2. bir monitör alacağım 1. monitör şuan elimde ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 27 inç bunun yanına 24 inç almayı planlıyorum dikey olacak şekilde fakat ne alacağımı bilmiyorum bütçe max 5k monitör standı konusunda hiç...
  7. O

Yardım ASUS TUF Gaming VG27AQML1A 2 adet ölü pixel çıktı

Merhaba 2 ay önce aldığım monitörde bugün ekranda 2 adet ölü piksel buldum iade olma ihtimali var mı var Video Videoda hiç belli olmamış ama lacivert 2 nokta var. Not: Aldığımda 5 kişi baktık ve ölü pixel yoktu.
  8. O

Yardım Monitörümde g-sync var gösteriyor fakat nvidia da gözükmüyor

Merhaba monitörümde g-sync uyumluluğu var fakat nvidia denetim masasında g-sync ayarları yok bunu nasıl açabilirim bilgisayar açılınca monitör kendini kapatıp yeniden açılıyor o sıradada bir ses çıkıyor o zaman acıyor olabili mi? Monitör: Asus TUF Gaming VG27AQML1A
  9. O

Çözüldü✓ Monitörüm gelmiyor hata veriyor

Merhaba yeni bir monitör aldım bilgisayarı uykudan çıkarırken hdmi 1 no signal hatası aldım ve monitör gelmiyor displayport ile denedim aynı şekilde displayport no signal hatası aldım nedeni nedir?
  10. O

Yardım Hangi monitör sizce daha iyi oyun için

Merhaba 8-11k arası bütcem var şu 4 monitör arasında kaldım sizce hangisi daha iyisi varsa atabilirsiniz. Monitörler
Geri