Arama sonuçları: *

1. chuckschuldiner

BU MONITOR ALINIR MI?

https://www.sinerji.gen.tr/aoc-238-24g2spu-1ms-165hz-hdmidisplayport-g-sync-gaming-monitor-p-45279
  2. chuckschuldiner

5K MONITOR TAVSIYE..

3060ti/5600 var sistemde monitor onerisi alabilri miyim rekabetci oyunlari oynuyorum
  3. chuckschuldiner

3060ti için monitor oneri

dun sistem aldim 3060ti - ryzen 5 5600 ve monitorum yok 3000tl ayirabildim su an onerisi olan var mi acaba?
  4. chuckschuldiner

Vi̇deoya Aldığım Şey Ölü Piksel Mi?

olu piksel mi?
  5. chuckschuldiner

DELL S2422HG IADE ETMELI MIYIM?

forumda falan gezerken farkettim asagi yukari yapinca altinda ya da ustunde golgelenme oluyor 60hz de kullaniyordum hdmi 165i desteklemiyor diye ve cok kucuk 1 tane olu piksel sag en alttaydi iade etmeli miyim? sadece 5 dakika falan kullandim gaminggen iadeyi kabul eder mi?
  6. chuckschuldiner

165hz seçeneği yok neden olabilir?

Monitörü yeni aldım ve ekran kartım hd8350, dp girisi olmadigi icin philips marka bir hdmi alıp ekran kartına bağladım monitörü. fakat 60 hz değerinden fazla değer alamıyorum, monitör dells2422hg modeli
  7. chuckschuldiner

HDMI KABLOSU HAKKINDA

Philips SWV5401P/10 4K 3D HDMI Kablo - 1.5m bu kablo 165hz monitorumu destekler mi? anlamadigim icin size sorma geregi duydum 165hz alir miyim?
  8. chuckschuldiner

Monitörü Kasaya Bağlayamıyorum

arkadaslar hangi donusturucuyu almam gerekiyor
  9. chuckschuldiner

S2422hg g sync ile kullanılır mı?

dell s2422hg freesync destegi var olarak gozukuyor nvidia bir ekran karti almayi dusunuyorum acaba g sync destegi var mi, yoksa monitoru iade edebilirim su an etmeli miyim? olmamasi kayip mi?
Top Bottom