Arama sonuçları: *

1. Lyrox1

MSI MAG 275F 27" 180Hz alınır mı? ?

Merhaba arkadaşlar, Şu anda Lenovo Legion R25i-30 monitörünü kullanıyorum ve gerçekten memnunum. Ancak İtopya'da bir MSI monitörü dikkatimi çekti ve fiyatı 4600 TL civarında. Bu monitörü almak istiyorum ama kararsız kaldım. Sizce bu fiyat aralığında MSI monitörü alınır mı? Lenovo Legion ile...
  2. Lyrox1

Hangi Monitörleri Önerirsiniz? (Oyun, Yazılım ve Genel Kullanım)

Merhaba Forum Üyeleri, Şu an televizyonu monitör olarak kullanıyorum, ama iki yeni monitör almam gerekiyor: biri kendime, biri de kardeşime. Ancak hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. İhtiyaçlarımı karşılayacak en uygun monitörü bulmak zor olabiliyor. Aşağıda belirttiğim özellikler...
  3. Lyrox1

Öneri Hangi Monitörleri Önerirsiniz? (Oyun, Yazılım ve Genel Kullanım)

Merhaba Forum Üyeleri, Yeni bir monitör satın almayı düşünüyorum ancak hangi modeli seçeceğim konusunda kararsızım. Monitörümde bazı özelliklerin olmasını istiyorum, ancak piyasada çok fazla seçenek olduğu için hangisinin en uygun olduğunu bulmak zor olabiliyor. Aşağıda belirttiğim ihtiyaçlar...
  4. Lyrox1

Monitör Gerçek Hz'ini göstermiyor ?

Selam aleyküm ben 3 gündür bu monitörün gelemsini bekliyorum ve sonunda geldi fakat 5-6 tane ölü piksel çıktı bende iade ile değişim arasında kaldım bi oyun oynayayım bakayım güzelse iade etmem değişim yaparım dedim fakat monitör 60 hz olarak gözüküyor değiştiremiyorumda monitörün ayarlarında ve...
  5. Lyrox1

1280x1024 monitör sorunu

Merhaba iyi günler dilerim yan monitörüm max 1280x1024 destekliyor buda oyunlarda tam ekran olmamasını sağlıyor nasıl düzeltebilirim güncel oyunum valorant üst ve altta siyah barlar çıkıyor bunu denemek istedim fakat oyun d diskine kurulu appdata yok ek olarak Valorant Vs oyunlarım d diskine...
  6. Lyrox1

Çözüldü✓ 2 monitör kullanma dvı to vga

merhaba 2 monitörüm var 2 sinidee kullanmak istiyorum fakat bir vga birde dvı çıkışlarım var benim 2 monitörde vga kullanıyor bir vga var ben nasıl dvı vga yapabilirim bir kablo varmı bunun için
Top Bottom