Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Philips Evnia 27M2N5500 hakkında. 8k bütçe monitör önerisi

Bütçe 8k 1440p minimum 165hz IPS panel, hikayeli oyun oynayacağım için renklerinin güzel olmasını isterim. [H3 id='Philips+Evnia+27M2N5500']Philips Evnia 27M2N5500[/H3] Bu monitör gayet güzel geldiği zaman 8 8.5 gibi fiyatlara geliyor. Sizce gelmesinimi beklemeliyim yoksa 8k civarında öneriniz...
  2. Yozgatlııı

Odyssey g5 Vs MSI G274qpf-e2 vs G65B

Bütçe 8.5k civarı, bu iki monitör arasında kaldım. G5 hakkında inceleme bulamadım ama MSI renk ve parlaklık değerleri iyi gözüküyor. Herkes g65b öneriyor sanırım kaliteli bir va paneli var, onu öğrenci indirimi ile alabilme imkanım varmı? Msi...
  3. Yozgatlııı

1440p Monitör önerisi

Dostlar renk değerleri kontrast oranı vs iyi olması benim için çok iyi olur 180hz civarı olması bana yeter bütçem 8000Tl şuan bunu buldum sizce nasıldır? [H3 id='Samsung+Odyssey+G5+LS27D']Samsung Odyssey G5 LS27D[/H3]...
  4. Yozgatlııı

VA panellere neden ön yargı var?

Dostlar çok kez monitör değiştirdim, gece kullanımda ıps eziyet çektiriyor üstelik va panel renkleri çok çok daha net gösteriyor. Hem kıvrılmaya müsait yapısı ile kavisli monitör olarak üretilebiliyor. Üstelik kaliteli bir va olduğu zaman gecikme değerleri ips ile pek fark olmuyor. Ben hikayeli...
  5. Yozgatlııı

5060ti için 1080 mi yoksa 2k monitör mü?

Amacım 2k oyunculuk farklı farklı yorumlar görüyorum hepsinin haklılık payı var benim gönlüm 2k dan yana ama yinede düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler.
  6. Yozgatlııı

2k monitör önerisi 8k

dostlar daha çıkacağını sanmıyorum siz yinede 6 7 bandında iyi bir şey varsa onlarıda atabilirsiniz. 165hz ve üstü olsun ıps ve renkleri güzel versin yeter sonradan stand alacağım pivot zart zurt pek önemli değil...
  7. Yozgatlııı

North bayou f160 vs h180 hangisi alınmalı?

İkisinide pazarlık ile 1900tl param güvende ile alabiliyorum. tekli alsam 3000tl para yapıyor gerek yok. masam duvara birleşik bunu alınca birleşik değil 5cm civarı boşluk olucak yani duvara yakın olacak masamın eni 60cm monitör dik olarak ortalama masanın duvara olan tarafı 20cm bana olan...
  8. Yozgatlııı

North bayou h180 alıyorum 2. el iyi midir??

Arkadaşlar ürün sıfır gibi 1900tl anlaştık paramgüvende ile alıyorum ana monitör artı dik yan moniör olarak kullanacağım. Geçmiş olsun or Hayırlı olsun.
  9. Yozgatlııı

2. el İkili monitör standı alınır mı?

Arkadaşlar sıfır 1.5k iken ikinci el ikili 1.7k civarı siyah north bayou h180 (3 sene ofiste kullanılmış) 1800tl beyaz north bayou f160 (az kullanılmış)1700tl Sizce hangisi alınır? 3 yıl fazla olduğu için korkutuyor biraz.
  10. Yozgatlııı

North bayou f80 Vs h100 hangisini alınmalı?

Sizce hangisi alınmalı benim için şık durması ve fazla belli olmaması lazım monitör arkasında kalması lazım performans olaraktan açı kalite vb. İkiside aynı diye biliyorum.
  11. Yozgatlııı

Temu monitör üstü ışık alınır mı? Barlight.

Dostlar temudan barlight alınır mı? Monitörüm flat fakat arkası bombeli Samsung odyssey G4 model. 1743269105 Bunun gibi yani monitörümün arkası.
  12. Yozgatlııı

Samsung odyssey G4 monitör üstü ışık nasıl takılır?

Arkası bombeli olduğu için soruyorum bunu nasıl takarım https://share.temu.com/1njwilYCqKA
  13. Yozgatlııı

Monitörüme bu barlight takılır mı?

Arkadaşlar Samsung G4 arkası hafif bombeli barlight almayı planlıyorum ama takması sıkıntı olucak gibi. takan oldumu hiç bombeli bir monitöre...
  14. Yozgatlııı

Hangi Qled Televizyonu almalıyım?

1- https://www.epey.com/televizyon/arcelik-a55-qe-988-a.html 2- https://www.epey.com/televizyon/arcelik-a55-qe-988-a.html 3- https://www.epey.com/televizyon/samsung-55q70d.html 1 ve 2 numaralı televizyonları alırsam eğer yanına 11 bin değerinde derin dondurucu alabiliyorum hediye olarak. 3...
  15. Yozgatlııı

Hikayeli oyun için hangi monitörü kullanmalıyım?

Arkadaşlar ikinci ekran için alıyorum aslında aktif monitörüm şu şekilde Aktif monitör Samsung Odyssey G4 280hz ıps 1000:1 kontrast 6 bit + frc olmak üzere 8 bit. İkinci ekran olması için almayı planladığım monitör Msi pro mp223 (ikinci el 2k) 100hz Va panel 3000:1 kontrast 8 bit sağlı sollu...
  16. Yozgatlııı

Hangi monitörün renkleri daha güzeldir?

Normalde fps oynuyordum hikayeli oyunlara geçtim şuanki monitörüm Samsung odyssey G4 ikinci ekran olarak msi pro mp223 alacağım oda ıps ama sanki renkleri daha iyi gibi bir hava kattı ana ekran olarak hangisini kullanayım sizce?
  17. Yozgatlııı

Monitör arkasındaki 3,5mm jack çalışmıyor.

Samsung G4 monitörüm var 3,5mm jack girişi benim için çok çok önemli kasam yok. takıyorum ama ne ses ne mikrofon çalışıyor direkt algılamıyor. sizce nedir çözümü? 1740753601 arkadaşlar ses kısmından monitörümü seçerek bunu hallettim, ama mikrofon çalışmıyor yine. 1740753788 mikrofon desteği...
  18. Yozgatlııı

Yardım Monitörümdeki 3,5 jack çalışmıyor

arkadaşlar blackshark v2x kulaklığım var ve 2 uçlu dönüştürücüsü çok kötü o yüzden monitörümdeki 3,5mm jacka takmak istedim ama çalışmadı. monitörüm Samsung Odyysey G4 ev sanırım yazılım gibi bir şey indirmem gerekiyor. ve bulamadım. sizce sorun neyden kaynaklıdır...
  19. Yozgatlııı

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

arkadaşlar 1080p ultrada rdr2 oynuyorum televizyonuma takayım bi dedim, 4k medium ayarlarda oynamama rağmen feci feci daha gerçekciydi oyun. şimdi 1080p ye geri geçince çok değişik hissetriyor. temelde birşeyler eksikmiş gibi. sizcede normalmi yoksa benmi takıntılık ettim.
  20. Yozgatlııı

1440p monitör önerisi 9k

arkadaşlar aktif monitörümü 5.5k gibi bir fiyattan satıp üstüne biraz daha koyup 2k ya geçeceğim. 240hz almak gibi bir hata yaptım sanki e sporcuyum ya :D artık yavaş yavaş co-op ve hikayeli oyunlara geçtiğim için ve sistemimde yettiği için 2k geçiyorum mantıklı bir karar bence. bütçe 9k...
Geri