Arama sonuçları: *

1. lusiancan

Yardım Dell Alienware 360hz 0.5 ms fast ips alınır mı?

iyi forumlar arkadaşım yeni bir sistem topladı r7 7800 lü ve 4070 super li daha çok cs oynuyor ve yüksek elo oynuyor velhasıl bu monitörü yeni sistemi için almak istiyor var mıdır bir problemi kroniği vs. Tecrübe etmiş arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...
  2. lusiancan

Yardım (Görsel) Ekranda bir anda piksel bozukluğu

Arkadaşlar henüz 10 dakika oldu durup dururken ekranda böyle bişey çıktı darbe falan olmadı ekrana bunun düzelmeyeceğini düşünüyorum monitörün garantisi devam ediyor sizce bunu yaparlar mı? Markası ASUS TUF VG259QM
  3. lusiancan

Yardım Ekran 5 sn gidip geliyor. donanımsal mı sistemsel mi?

Arkadaşlar asus vg259qm monitörüm var ekran kartım asus dual 3060. Bilgisayar ilk açılışından sonra 5 dk içerisinde ekran gidiyor bir 3-4 saniye kadar sonra geri geliyor monitör açılıp kapanmış gibi değil de sadece tüm görüntü gidiyor yani ışık bile yok (monitörün power ışığı yanıyor) sonra bir...
  4. lusiancan

Çözüldü✓ ASUS VG259QM mi AOC 24G2ZE Mİ?

Bu monitörlerden hangisi daha iyi ve kaliteli hangisi bana sorun yaşatmaz?
  5. lusiancan

Çözüldü✓ AOC MU ASUS MU MONİTÖRDE?

Sizce monitörde aoc mu tercih etmeliyim asus mu? Asus tuf gamingden olacak Aoc da agon değil normal aoc olacak 240hz sizce hangi marka daha iyi monitörde?
  6. lusiancan

AOC 23.8 24G2ZU 240Hz 0.5ms monitör g-sync tam uyumlu mu?

Ardakadaşlar nvidia ekran kartım var bu monitörü almayı düşünüyorum. Ancak bu ürünü satan firmalar ips 0.5 ms yazmışlar ips de 0.5 tepki hızı ilk kez duydum bu arada asıl sorum şu üründe freesync var ama g-sync desteği bazı yerlerde yazıyor bazılarında yazmıyor bu yüzden çekimserim bir bilginiz...
  7. lusiancan

240hz 1 Ms 24 Inç En Uygun Fiyatlı Monitör Önerisi

Arkadaşlar yeni sistem aldım 12400f 3060 oc 12gb vs. Genellikle cs oynuyorum diğer oyunları aşırı oynamıyorum bu yüzden 240 hz monitör almak istiyorum g-sync desteği olursa tabi iyi olur ama fiyatta fazla abartamam en uygun fiyatlı bildiğiniz monitör var mıdır? 24 inç ve curved olmaması tercihim.
Top Bottom