Arama sonuçları: *

1. Che_

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G65B Kumanda Şarjı

Samsung Odyssey G65B'yi herhalde 1 aydır falan kullanıyorum. Kumandasını da aktif kullanıyorum. Dün tuşlara basınca bazen algılamadığını fark ettim şarjının bittiğini düşündüm hemen şarja taktım. Birkaç saat şarj oldu şimdi normal çalışıyor ama bu kumandanın şarjını vs görebileceğim yer var mı...
  2. Che_

Yardım Monitörden Tablet Şarj Etme

Samsung Odyssey G65B monitörüm var port sayım fazla. Dün tüm gün tablet şarja takılıydı ama akşam bir açtım şarjı 1 sonra yine şarja taktım aynı. Şu anda da duruma aynı max 1 oluyor sonra duruyor. Tablette sorun yok eminim 3-4 farklı şarj aletiyle denedim. Soldaki USB3 portuna taktım.Tablet...
  3. Che_

Öneri Monitör Nasıl Silinmeli ?

Sabahları kalkınca ekranda toz oluyor. Henüz bir şey yapmadım ama aklımda ıslak mendille peçeteyi azıcık ıslatıp o peçeteyle bastırmadan silip hemen başka bir peçeteyle kurulamak var.
  4. Che_

Yardım G65B 2K Seçeneği Yok

S linkin hdmi 2.1 kablosu ile bağladım. 120hz seçeneği yok ama laptop eski olduğundan diye düşünüyorum almadan önce okumuştum ama 2K seçeneği de yok Laptop lenovo idepad 510 KABLO https://www.vatanbilgisayar.com/s-link-sl-h8k01-hdmi-to-hdmi-1-5m-8k-ultra-hdr-2-1v-7680p-metak-kilifli-kablo.html
  5. Che_

Yardım Odyysey G65B vs ROG XG27ACS

En çok bu 2 model arasında kaldım. G65b öğrenci indirimiyle 9k ama hiç tanıdık üniye giden yok. G65bde çok ghosting var deniyor Xg27acs daha ucuz
  6. Che_

Öneri Max 12k Monitör Önerisi

2k IPS min 144 hz 27 inç 32 masaya sığmaz Yükseklik / asansör ayarı KESİN OLMALI Renkleri canlı ve doğru göstermeli Tüm ihtiyaçlarımı karşılayan en f/p model şu anda bu https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-rog-strix-xg27acs-27-1-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,671197293.html Mağazadan...
  7. Che_

Yardım Monitör Hzleri Hakkında

Hayatım boyunca hiç monitör kullanmadım sadece laptop o da 60hz. Oyunlarda 60fps altına düşünce kasma hissi oluyor. Ben 180hz monitör almayı düşünüyorum mesela gow ultra ayarlarda 80 fps oynasam kasma hissi mi olacak?
  8. Che_

Öneri Büyük Monitöre Geçiş Hakkında

Hayatım boyunca laptop kullandım yani ort 15,6 inç. İnşallah bilgisayar alacam monitör olarak 2k 27 inç düşünüyorum. Bir tanıdığımın yanına gitmiştim 27 inç devasa boyutta geldi gözüme. Alışma süreci nasıl olur? Cs, r6s falan bunlarda 27 inç kötü olur mu? Bulabilsem 2k 24 inç düşünüyorum da hiç...
  9. Che_

Öneri Hangi Monitör Alınmalı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CDTS2ZZP/ref=asc_df_B0CDTS2ZZP1745274900000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0CDTS2ZZP&linkCode=asn&psc=1...
  10. Che_

Öneri 3500TL Monitör Önerisi

Daha önceden konu açmıştım ama 2500TL içindi ve 60Hz vardı sadece. Şimdi bütçe arttı dahası olmaz. Min 144Hz almayı düşünüyorum geleceğe yatırım olması için. Bu bütçeye maalesef 144Hz IPS monitör yok. VA panele de güvenemiyorum ancak başka tercih yok. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. İkinci...
  11. Che_

Öneri Max 2500TL Monitör Önerisi

Laptop ekranını monitöre yansıtmaya düşünüyorum. En önemli isteğim IPS panel olması. 1080p 1 ya da 2ms 23.6, 23.8, 24 inç istiyorum. İlk başta 144 ya da 165 hz istiyordum ama sadexe GeForce NOW ile oyun oynadığımdan sadece ders çalışırken işime yarayacak bu çünkü GFN yayını 60fps. Zaten 144 ve...
  12. Che_

Çözüldü✓ Asus TUF vg249q Kaç cm?

Bu sadece bir örnek ürün. Bu ve bunun gibi olan 23.8/24 inç monitörlerin boyutları nedir? Baktım ama saçma sapan mm boyutlar var bana tam boyut lazım. Belki laptop ekranını yansıtırım. Bu sadece örnek ürünle ilgili bir şey yazmanıza gerek yok.
Geri