Arama sonuçları: *

1. E

Monitör Işığı Önerisi

Monitör üstüne takılan ışıklardan almak istiyorum kullanıp memnun kaldığınız varsa paylaşırmısınız
  2. E

Philips Evnia 24M2N3200A 23,8'' inç 180Hz 0,5ms Kullanan Varmı?

Philips Evnia 24M2N3200A 23,8'' inç 180Hz 0,5ms bu monitörü aldım kullanan varsa birkaç ayar sormak istiyorum
  3. E

Monitör aldım ayarları nasıl yapabilirim

Öncelikle Merhaba yeni bi monitör aldım Philips Evnia 24M2N3200A 23,8'' inç monitör içi ayarlarını nasıl olmalı birde masaüstünde bir uygulama içinde gezerken aşşağı yukarı ilerlerden sayfada yazılar hareket esnasında kalınlaşıyor hareket bitince düzgün bi şekike giriyor sebebi nedir veya bir...
  4. E

Yeni alınan monitör ayarları

Öncelikle herkese hayırlı günler bugün Philips Evnia 24M2N3200A 23,8'' inç 180Hz 0,5ms GSync HDR10 Fast IPS Gaming Monitör aldım çok şükür inşallah da herkes istediği ürünlere en kısa zamanda nasip olur. Monitör geldiği zaman yapmam gereken şeyler nelerdir testler vs. birde overdrive diye bir...
  5. E

5k ya monitör tavsiyesi

5K civarına işimi fazlasıyla görebileceğim bir monitör istiyorum genelde cs valo uncharted hem rekabetçi hemde hikayeli oyunlar oynuyorum yani 27 inç olmasada olur kendi araştırmalarıma göre en makulu bu geldi bana hem nvidida hemde amd desteklemesi hoparlör olması 180 hz olması pivot olması...
  6. E

144 Hz ve üstü monitör tavsiyesi

FP 144 HZ ve üstü ıps panel bir monitör önerir misiniz?
  7. E

4.000 tl yi geçmeyen f/p monitör önerir misiniz

4.000 tl yi geçmeyen f/p monitör önerir misiniz ben bu iki monitöre baktım ama sizin bildiğinizi daha iyi monitörler varsa paylaşabilir misiniz teşekkürler https://ty.gl/2jukwnqmjs https://ty.gl/55tqrgmq69
  8. E

Monitör çözünürlük sorunu

Öncelikle selamlar ben monitör olarak bi tane samsung un bi televizyonunu kullanıyorum ufak 24' gibi ayarlar kısmında 2560*1440 a kadar gösteriyor ancak bu ayarı seçtiğim zaman görüntü çok bozuk oluyo önerilen olarak 1366*768 yazıyo bunu nası düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz
Geri