Arama sonuçları: *

1. P

Yardım viewsonic monitör menüsü sürekli açılıyor

hiçbir şey yapmadığım halde monitörün ayarlar menüsü açılıyor özellikle de görüntü çıkış seçeneğinde nasıl düzeltebilirim bilen var mı? aşağıda görselini de yükledim sürekli üç seçenek arasında geziyor ama seçim yapmıyor
  2. P

Yardım yeni monitör aldım ve menüye ulaşamıyorum

viewsonic marka vx3276 bir monitör aldım ve monitör menüsüne ulaşmak istediğimde changing osd settings may increase power consumption sadece bu diyor ve menü de yukarı aşağı yapamıyorum kapatma seçeneğinde kalıyor nasıl yapabilirm ve bu monitörün w11 için bir driverı var mı
  3. P

Öneri mimarlık ve oyun için monitör

hem mimarlık uygulamalarını rahatça kullanabileceğim ve oyun oynayabileceğim max 3600 monitör önerisi yapabilir misiniz? Mimarlık uygulamalarında rahat etmem benim için oyundan daha ön planda
  4. P

Yardım Laptoptan video izleyince renklerde kayma oluyor

laptopta video izlerken renkler kayıyor ikinci ekrana alınca sorun çözülüyor tekrardan laptop ekranına alınca tekrardan oluyor bir kere daha olmuştu ama kendi kendine sorun çözülmüştü. Bu sorunu sadece youtube ve twitch de yaşadım. Fotoğrafta mini mapteki kulelere bakarsanız daha kolayca...
  5. P

laptopa monitör bağladım görüntü kalitesi düştü

yeni aldığım laptopa hdmi ile monitörümü bağladım ve görüntü kalitesi kötü renkleri eskisi gibi vermiyor önceden display port ile bağlıyordum görüntü kalitesi gayet iyiydi nasıl düzelir
Geri