Arama sonuçları: *

1. C

AOC 24G4X'e denk monitör önerisi

Selam arkadaşlar, şu an AOC 24G4X kullanıyorum. Monitörde ışık sızması olduğu için Thh'ye başvurdum ve değişim kararı çıktı. Sorun şu ki 24G4X firmanın stoğunda yok. Ya para iadesi alıcam ya da muadili ile değiştirecem. Aşağıdaki monitörler arasında 24G4X'in paneline(renk gamutu vs) denk olan...
  2. C

Monitör değişimi acil yardım!

Selam arkadaşlar, 3 ay önce İncehesap'tan AOC 24G4X aldım. Monitörde ışık sızması olduğu için değişim talep ettim fakat reddedildi. Ben de Thh'ye başvurdum ve değişim kararı çıktı. Sorun şu ki 24G4X stoklarında yok. Kanunen bana muadilini vermek zorundalar. IPS panel, yüksekliği ayarlanabilen ve...
  3. C

Sizce monitörü iade etmeli miyim?

Sa arkadaşlar. AOC 24G4X monitörde ışık sızması testi yaptım ve işaretlediğim alanda parlama var. Sizce bu kabul edilebilir bir şey mi yoksa ciddi bir sorun mu?
  4. C

Hangi panel benim için uygun

S.a arkadaşlar. Benim odak noktam single player oyunlar. Bazı yerlerde oyun için tn panel alın diyorlar. Anladığım kadarıyla online fps oyunları için tn panel tavsiye ediyorlar. Ben bu tür oyunları oynamıyorum. Benim için ips panel daha mantıklı değil mi ?
Top Bottom