Arama sonuçları: *

1. Yusuf_Yuşâ

CS:GO için monitör önerisi

Arkadaşlar ben sadece CSGO oynayan birisiyim ve 144hz monitöre geçiş yapmak istiyorum bana 24" 144hz Flat ekran monitör önerir misiniz?
  2. Yusuf_Yuşâ

Hangi monitörü almalıyım?

Arkadaşlar sizce ankette belirttiğim monitörlerden hangisini almalıyım? Günün 3-4 saati tryhard csgo oynarım, çok nadir dizi ve film izlerim, bir de forumda takılırım. Ama genellikle saatlerim CSGO da geçiyor. Bunu dikkate alarak öneri yaparsanız sevinirim. Bir de curved kullanan arkadaşlar...
  3. Yusuf_Yuşâ

Hangi paneli tercih etmeliyim?

Arkadaşlar 144hz monitör almaya karar verdim ancak hangi paneli alacağım konusunda kararsızım. - Her gün 2-3 saat CS:GO oynarım. - Dizi ve film hiç ama hiç izlemem. - Arada bir Fortnite, Pubg tarzı oyunlar da oynarım. - Bunlar haricinde yapacağım başka bir şey de forumda takılmak. Sizce hangi...
  4. Yusuf_Yuşâ

1500TL monitör önerisi

Öncelikle herkese iyi forumlar. Elimde GW2270H modeli bulunmakta ve daha önce hiç TN panel monitor kullanmadım ve tercihim IPS ya da VA. Elimdeki monitörü 450-500TL gibi bir fiyata satıp 144hz monitör almak istiyorum. Monitör için yaklaşık 1700TL bütçem olacak. Önerilerinizi bekliyorum. @Mehmet...
  5. Yusuf_Yuşâ

1500 TL monitör önerisi

Bütçeyi biraz aşabilirim curved veya düz farketmez bu fiyata en iyi monitörü onerirmisiniz? Aklımda viewsonic 2458-c-mhd var ama Freesync ve 1ms bir arada kullanılıyormuş bide kalite açısından viewsonic e pek sıcak bakmıyorum birde monitör de G-Sync falan var. Açıkçası bu fiyata bu özellikler...
Geri