Arama sonuçları: *

1. F

Gigabyte G24F-2 Monitörde Piksel Sorunu

Arkadaşlar merhaba, bu monitörü aldığımda 1 ölü pikseli vardı uğraşmamak için iade etmedim ancak monitörde şöyle şeyler çıkmaya başladı. Bunların ne olduğunu bilmiyorum ölü piksel gibi değiller böyle sanki cam gibi düşünün farklı açıdan bakınca farklı renk gözüküyo parlıyor gibi bir şey...
  2. F

Gigabyte G24F-2 | Overclock yapmadan 180hz

Merhaba, ürünü 1 adet ölü pixel olduğu için değişime gönderecektim Ürünü kutularken internete unboxing yazdım neyi nereye koymam gerekiyor diye sonra videoları izlerken bir şey farkettim İnsanlara bu monitör 165hz olarak geliyor, overclock açtıklarında 179,666hz gibi bir seçenek çıkıyor onu...
  3. F

Ölü Pixel Gigabyte G24F-2 Monitörü iade etmeli miyim?

Merhaba, ürün elime dün ulaştı. Beyaz ve yeşil ekranda 1 adet ölü pixel mevcut. Sizce bunun için iade etmeli miyim? Ayrıca monitörü kutusundan çıkartırken koruyucu strafor köpüğün bir kısmı koptu. Bu durum iadeye engel olur mu? Ürünü itopyadan satın aldım.
  4. F

Gigabyte G24F-2 | Bu durum normal mi?

Önceden 144hz MSI deneyimlemiştim, böyle bir sorun yoktu. Hatta eski 60hz monitörümden 144hz MSI ya geçince oha olmuştum mouse arkasında iz kalmıyor diye, fakat 26 mart tarihinde g24f-2 aldım bugün elime ulaştı sonuçlar böyle. Normal mi? değil gibi. Ayrıca monitörde 1 adet ölü piksel çıktı...
  5. F

Bu 3 monitör arasında kararsız kaldım? Karar vermeme yardımcı olur musun

Merhaba, aşağıda özelliklerini sıraladığım 3 monitör arasında kararsız kaldım. Yoğun olarak oynadığım oyun CS:GO Şu an kullanmakta olduğum monitör samsungun 75hz bir monitörü. Şimdiden teşekkür ederim. Not: monitör şu an acil ihtiyacım değil normalde yazın almayı planlıyorum, fakat fiyatlar...
Top Bottom