Arama sonuçları: *

1. N

Düşük Sisteme Monitör Önerisi

ATİ Radeon Hd 4500 serisi 1gb ekran kartı var. hdmi, vga, dvi çıkışı var. Eski monitör bozuldu. Mecburen almam gerekiyor. Yardım edermisiniz? Birde bu monitör nasıl...
  2. N

1500-1600 Arası Monitör Önerisi

DA2 Sistemini özelleştirip almıştım. rx5600xt evo ekran kartı, r5 3600 işlemci, 16gb ram. Buna alabileceğim en f/p monitör nedir? Birde bu attığım monitör nasıl...
  3. N

Öneri Düşük Sisteme Monitör Önerisi

Kardeşimin pc : 4gb ram, 1gb ati radeon 4500 serisi ekran kartı, 2çekirdek 2 sanalç. pentium işlemci. Kardeşim bu pcde zula, point blank, roblox oynuyor. Ona göre uygun fiyatlı monitör ne alabilirim? Bu arada önceki monitörü 1600x900 çözünürlüklü 60hz bir monitördü.
  4. N

Televizyon da 2 ye Uyarmı?

Monitör alacak bütçem kalmadı. Acaba para biriktirene kadar da 2 sistemi toshiba televizyon ile kullansam olurmu? Hdmi çıkışı var.
  5. N

1700 TL Bütçe İle İps Monitör Seçimi

İps 144hz 1ms olmasını istiyorum. Tabikide ips ide unutmayalım. Link atarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 1594153234 Bu arada sistemim da 2
  6. N

DA Sisteme 2 Monitör

Herkese merhaba. Da sistemi özelleştirip bir pc alicam. Paramı buna harcayacağım için kardeşime alamayacağım. Sizce rx5700xt ile 2 Monitör oynanabilirmi? Nasıl bir monitör alabilirim. Bütçe 850
  7. N

1500 TL Bütçe İle Monitör Tavsiyesi

Herkese merhaba.Tabii bunu taksitli alacağım. sistemimi aşağıya koydum. Ona göre bana güzel bir monitör önerir misiniz??144hz 1ms olabilir.
Top Bottom