Arama sonuçları: *

1. ibobaran6333

BENQ garanti süreci nasıl işliyor?

Arkadaslar merhaba, monitörümde ghost screen var sanirsam beyaz cizgi gibi gozukuyor. K(benq xl2411k).Benq zowie monitorumu garantiye gondermek istiyorum. Sanirim tr servisi tecpro firmasiymis. Biraz arastirdim hic iyi yorumlar goremedim. Monitor u kirik cizik gonderdikleri olmus, Sorun yok...
  2. ibobaran6333

Abdullah Abi Monitorlerin Panelleri Hakkında Video Yapmalı

Arkadaşlar sizcede Abdullah abi monitorlerin panelleriyle alakalı bi video yapması lazım değil mi? Hem forumda bu kadar aklı karışık insan varken hangi panel ne için kullanılmalı ya da hangi panel tercih edilmeli gibi bi video yapsa sizcede çok iyi olmazmı? Oyun oynayanlar hangi paneli ya da...
  3. ibobaran6333

Abdullah Abi Monitorlerin Panelleri Hakkında Video Yapmalı

Arkadaşlar sizcede Abdullah abi monitorlerin panelleriyle alakalı bi video yapması lazım değil mi? Hem forumda bu kadar aklı karışık insan varken hangi panel ne için kullanılmalı ya da hangi panel tercih edilmeli gibi bi video yapsa sizcede çok iyi olmazmı? Oyun oynayanlar hangi paneli ya da...
  4. ibobaran6333

1700TL 144hz Tn panel Monitor

Arkadaşlar önereceginiz ne var şuan aklımda benq xl2411p var sizce?
  5. ibobaran6333

BenQ xl2411p Vs Asus vg248qe

Arkadaşlar sadece bu ikisi arasından hangisi tercih edilmeli neden fps oyunları çok oynarım
  6. ibobaran6333

Asus mg248qr vs Benq xl2411p

Arkadaşlar hangisni tercih edeyim ağırlıklı online oyunlar oynuyorum özellikle r6 ve fort hangisi fps oyunları için daha uygun nedenleri ile yazarsanız sevinirim.
  7. ibobaran6333

Asus Mg248qr Vs Benq Xl2411p

Arkadaşlar hangisni tercih edeyim ağırlıklı online oyunlar oynuyorum özellikle r6 ve fort hangisi fps oyunları için daha uygun nedenleri ile yazarsanız sevinirim.
  8. ibobaran6333

Monitorlerin Çerçevesi Nasıl Olmalı?

Arkadaşlar bildiğiniz gibi fps oyunları için monitor araştırıyodum ve Benq Xl2411p almayı karar verdim bi arakdaşıma instadan attım ve bianda şöyle yazdı knk manyakmısın ekrandaki çerçeveler çok kalın şimdi bunu hiç düşünmemiştim o öyle bişey diyince benimde aklıma saçma ve küçğk şeyler çok...
  9. ibobaran6333

Max 1700tl Tn 144hz Monitor

TN olması önemli önerebilir misiniz?? (tn ile ips nin farkını biliyorum anlatmanıza gerek yok)
  10. ibobaran6333

1700tl 144hz TN Monitor

TN olması önemli önerebilir misiniz?? (tn ile ips nin farkını biliyorum anlatmanıza gerek yok)
  11. ibobaran6333

Ekranda Yırtılmalar

Arkadaşlar ekranda yırtılmalar çok rahatsız ediyomu yanı mesela freesync olmayan bi 144hz monitorum var ama fps im 200 250 lerde ekranda yırtılmalar çok rahatsız eder mi??
  12. ibobaran6333

Freesync Olayı

Arkadaşlar freesync açınca bildiğiniz gibi input lag artıyor kısaca gecikme artıyor ve sanırsam mesela benim monitorum 144hz fps 144 ü geçince yırtılma gibi olaylar oluyo freesync ı açmadan bu olayı nasıl durdurum veya azaltırım mesela fps i 144 e sabitlersem sorun ortadan kalkarmı?
  13. ibobaran6333

Benq xl2411p İyi midir?

Arkadaşlar Benq xl2411p almayı düşünüyorum tn panel biliyorum ama sadece online oyunlar oynuyorum sizce nasıl bi monitor pişman eder mi? kronik hatası falan varmı bu arada freesync ve gsync yok haberim var ama zaten ihtiyacım yok çünkü input lag artıyor bunlar haricinde bi sorunu varmı alırsam...
  14. ibobaran6333

G-sync Ve Free-sync Ms i Artırır mı?

Arkdaşlar uzun zamandır bana en uygun monitoru bulabilmek için arastırma yapıyorum ve bi kaç forumda freesync ve gsync ı açmak input lag artıyomus ms artıyomus falan ve bunu bi kaç kişiden değil baya kişiden duydum bu doğru bi olaymı?
  15. ibobaran6333

Va Panel Monitor Önerisi

Arkadaşlar bana maks 1500 tl va (ips olmasın) panel monitor onerirmsiniz 24" ve düz olursa sevinirim (144hz 1ms)
  16. ibobaran6333

Gtg ve Mprt Ne Demek? Hangisi Daha Önemli?

?
  17. ibobaran6333

TN Panel Monitor

Arkdaşlar Bugün Pc Hocasının attıgı benq monitor videosunu izledim monitor tn panel ama videoda gördügüm kadarıyla görüntü gayet güzeldi neden böyle benim bildigim ve duydugum kadarıyla renk ve görüntü olarak tn paneller çok kötü ama videoda gayet iyidi hatta tn panel oldugunu soylemeseydi tn...
  18. ibobaran6333

Monitor Gecikme Süreleri

Merhaba arkadaşlar ben aoc 24g2u alamyı düşünüyodum ama bu panel olayı kafamı aşşırı derecede yordu ben rekabetçi oyunlar oynuyorum r6 cs cod gibi ve gerçekten iyi bir yerlere gelmek istiyorum profesyonel ce oynamak istiyorum ve alcağım monitor 6 7ms lere kadar çıkıyomus ama va ve tn paneller de...
Top Bottom