Arama sonuçları: *

1. Yusuf_M

Nasıl bir monitör almalıyım 24 inc 2 k model alınır mı?

Kendime 2K oyun oynanabilecek bir sistem topladım 27 inc monitör bana büyük geliyor internette bazı 24inc 2K modeller var 24 inc 2K bir monitör alınır mı? Yoksa 27 inc ile Valorant CS gibi oyunlar oynanır mı?
  2. Yusuf_M

INNOCN 25M2S alınır mı

Türkiyede olmayan bir marka buraya sormam doğru mu bilemedim ama kendime 10 12 bin civarı bir monitör arıyorum ağırlıklı olarak rekabetçi (valo cs) oynuyorum ama yeni toplayacağım sistem ile hikayeli de oynamayı planlıyorum bu monitör alınır mı başka önerebileceğiniz bişey var mı
  3. Yusuf_M

Yardım Monitörümun ekranında beyaz yatay cizgiler var

Monitör: Asus TUF Gaming VG249QM1A Bazen resimdeki ki bi oluyor özellikle gri renkte belli oluyor 10 15 dakika sonra gitti birkaçkere de sağ üste 5 cm uzunluğunda olmuştu
  4. Yusuf_M

2 monitör arasında kararsız kaldım hangisi daha iyi

2 seçenek arasımda kararsız kaldım TUF GAMING VG249QL3A MSI G255PF E2 hangisi daha iyi
  5. Yusuf_M

TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz alınır mı ?

bu fiyata bunu mu almalıyım yoksa başka bir şey mi almalıyım
  6. Yusuf_M

5 bin bandında hangi monitörü almalıyım

5 bin TL bütçem var ne alacağımı bilmiyorum, istediğim özellikler 24 inc ve minimum 180 Hz.
  7. Yusuf_M

Elimde m1 mac mini var bunin için nasıl bir monitör almalıyım

m1 mac mini ile kullanabileceğim bir monitör arıyorum 180 hz üstü ve 24 inc olursa iyi olur istediğim bütçe 6 7 arası
  8. Yusuf_M

Mac mini m1 için monitör önerir misiniz

başlıkta yazdığım gibi mac mini için monitör arıyorum 24 inc 5 6 bin tl civarı bir şey önerir misiniz
  9. Yusuf_M

Fps oyunu için monitör önerir misiniz

genelde valorant oynuyorum 5 6 bin tl badında 24 inç monitör önerir misiniz
  10. Yusuf_M

Fps oyunları için monitör önerir misiniz

valorant ve cs gibi oyunlar oynuyorum 5 6 bin bandında 24 inc bir monitör arıyorum önerebileceğiniz bir monitör var mı
Geri