Arama sonuçları: *

1. O

Monitör çıkış formatı ne olmalı? HDR açılmalı mı?

Merhaba, NVIDIA App'te renk çıkış modu 3 tane gözüküyor: RGB, YCbCr422, YCbCr444. bu renk formatlarından hangisini kullanmalıyım? Farkları neler? Bir de monitörün panelinden HDR açtım lakin Windows ayarlarından açınca gri bir filtre oluyor. Helldivers 2'de oyun içinden HDR açınca da acayip bir...
  2. O

27" monitör arkasına ambilight önerisi

Merhaba, son zamanlarda oda ışıklandırmamı arttırmaya başladım LED'ler vs ile. Monitör için oyunların rengine göre renk değiştirebilecek, monitörün arkasına yapıştırabileceğim ambilight LED önerilerinizi bekliyorum.
  3. O

Harici Monitörün Parlaklığını Windows Üzerinden değiştirebileceğiniz uygulama !

Öncelikle twinkle tray isimli uygulamamızı Microsoft Store'dan indiriyoruz: Ardından uygulama monitörümüzü tanıyor ve blip olarak sağ alt köşeye ekleniyor. Böylece monitör üzerinden tuşlarla parlaklık değiştirmek yerine uygulamadan değiştirme yapabiliyorsunuz. Kontrastı ve monitörün güç...
  4. O

Monitör ekranından aşırı derece ısı geliyor

Merhaba, monitör 4.yılı tamamlayacak. Yaz ayına girdiğimizden beri evde oturulabilir bir sıcaklık olamasına rağmen montiörün karşısında 30dkdan sonra deli gibi terlemeye başlıyorum. Monitörden bayağı bir ısı geliyor, arada bir kapatıp dinlendiriyorum ama çare olmuyor. Kış aylarında vs bir sorun...
  5. O

Monitörün panelindeki düşük gecikme modu hangisi olmalı

Merhaba monitörü 4 yıldır kullanıyorum lakin bugün yanlışlıkla ayarlarını resetledim. Ayarları yaparken eskiden kapalı olan ayarların açık olduğunu fark ettim. Tepki Süresi da bunlardan biri. Kapalı, düşük, orta ve yüksek olarak 4 kademeye ayrılıyor. Şu an kapalı. Bu modun hangi ayarda olması...
  6. O

Display Port görüntü vermiyor

Pc dün akşam güncelleme yaparken elektrikler gitti ve kapandı. Elektrikler geri geldiğinde kendiliğinden çalışmaya başladı ama siyah ekran hiçbişi alamıyordum. Şu anda hdmi kablosu ile bağlı ve sadece 1 adet hdmi girişi çalışıyor (2xhmdi 3xdp port var). Ekran kartımın modeli Aorus xtreme edition...
  7. O

Ryzen 5 3600 ve aorus xtreme 1080ti lı sistem için monitör önerisi

Arkadaşlar sistem şu şekilde: Ryzen 5 3600 Aorus xtreme gtx 1080ti 3200mhz cl16 2x8 ram Asus tuf b450 plus gaming Coolar master 240mm sıvı soğutma Bu sistem 1080p demi yoksa 2k damı daha iyi performans verir. Aklımda 2100tl ye bitane 2k 144hz monitör buldum Hp nin onu düşünüyorum. Ama çözünürlük...
Geri