Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

Yardım Samsung odyssey g5 g50D 180hz aldım nasıl?

Dostlar va panel dell alacakken son anda bunu gördüm özellikleri hoşuma gitti 2024 de çıkmış ürün pek bi incelemesi yok nasıldır sizce yeterli düzeyde bilgi alamadım kronik sorunu vs bulamadım güzel bir cihaza benziyor daha uyguna vardı ama amazonda değişim sıkıntısı olmaz diye düşündüm oradan...
  2. Rabiotta

Yardım Samsung odyssey g5 alınır mı

Dostlar selam az önce de dell monitör paylaşmıştım bunu gördüm sizce nasıl bi monitör
  3. Rabiotta

Yardım 7K ya kadar 2k monitör tavsiyesi

Selam dostlar 7k ya kadar 2k monitör tavsiye eder misiniz şu dell monitör var aklımda
  4. Rabiotta

Öneri 4000 TL'ye 27" monitör tavsiyesi?

dostlar 27" monitör arıyorum bunu buldum sizce daha iyi bir monitör var mı veya bu monitörün kronik bir sıkıntısı var mı https://www.itopya.com/philips-27-27m1n3200vs-165hz-1ms-hdmi-dp-amd-freesync-premium-fhd-va-gaming-monitor_u22525
  5. Rabiotta

Çözüldü✓ Hangi monitörü tercih etmeliyim?

Selamlar dostlar 2000tlye philips 144hz monitör aldım 2. el 1 yıl aktif kullanılmış hiçbir yerinde hasar darbe çizik falan yok fakat bugün amazonda 2300tlye Samsung 144 hz monitör gördüm sizce iade edip sıfır samsung mu alayım yoksa philips kullanmaya devam mı ürün gerçekten kaliteli gibi ve...
Top Bottom