Arama sonuçları: *

1. lemrecetinl

Yardım Bilgisayarımı Satıyorum Sizce Kaç TL Eder?

Beyler 1 yıl önce 2.500 TL ye aldığım PC yi 5.750 TL ye 2. El olarak koydum adam 5 bin yap bugün alayım dedi sizce yapmalı mıyım herşeyden ceza yiyorum o yüzden link bırakmicam ÖZELE GELİN lütfen bir yardımcı olun 5 bine iyi kâr mı ederim zarar mı ederim sistemin linkini atarım özelden.
  2. lemrecetinl

Anakart yanması neyden olur

Eski bir kasayının psu sunu kullandığım kasaya takıcaktım eski kasayı çalıştırdım anakartdan dumanlar çıktığıyla fişe atladığım bir oldu o kasadaki psu yu şimdiki sistemime taksam onu da yakarmı yoksa o anakartın yanması başka birşeyden miydi bu ikisinin cevabını istiyorum.
  3. lemrecetinl

PSU Değişikliği Konusunda Yardım

Beyler bunu sökcem fotoğraftaki öbür PSU yu takcam çünkü SSD yi taktıktan sonra PC kendini 2 3 kere falan resetledi ama bida olmadı PSU az geliyor diye düşündüm ama öbürü kalitesiz PSU galiba sistemime bir şey olurmu lütfen yardımcı olun. İşlemci: Intel® Core™ i3-7100 İşlemci 3,91 GHz 7. Nesil...
  4. lemrecetinl

Bu kasa nasıl al sat için?

PSU ve kasa satılmış öğrenciyim dedim yalvardım yakardım 200 tl yaptım alsam 300 e satabilir miyim sizce ?
  5. lemrecetinl

Bu kasa sizce alınır mı

Konu baslikta
  6. lemrecetinl

Bu Kasa Nasıl 75 TL !!!!

Normalde 300TL di 75 TL ye indirdim kablolaması yanlış demiş bence HDD de sata kablosu eksik gibi görünüyor sizin düşünceniz nedir.
  7. lemrecetinl

Kasa Kutu Açılımı Resmen (:

Beyler şimdiye kadarki gördüğüm en ucuz PC diye alıcam adam özelliklerini bilmiyormuş kutu açılımı gibi olucak benim için tamamen şans ne çıkarsa adam en baştan söyledi özelliklerini bilmiyorum diye buluşalım diyip de kasaya bakım aa bu kötüymüş almicam demek çok ayıp olur zaten 200 TL
  8. lemrecetinl

RX 470'li kasaya bu fiyat değer mi ?

Bu pc nasıl
  9. lemrecetinl

Bu Kasa Nasıl Sizce ?

~İşlemci: Intel® Core™ i3-7100 İşlemci 3,91 GHz 7. Nesil Sanallaştırma Etkin ~Fan: Intel Orijinal E97379-003 4pin 1150-1151-1155-1156 -1200pin Fan ~RAM (Bellek): GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2400Mhz CL15 1.2V Tek Modül Ram ~Harddisk: Kingston 240GB SSDNow A400 SSD ~Anakart: MSI H110M...
  10. lemrecetinl

7200 TL den 5700 e Kadar Pazarlık Yaptım Aliyimmi Sizce Değermi ?

amd a10 7890k işlemci amd redeon r7 360 ekran kartı 16 GB RAM
  11. lemrecetinl

Beyler Bu Fırsat Mı Alınır Mı ?

Değer mi sizce?
  12. lemrecetinl

Çözüldü✓ Bu Sistem Nasıl Bilgi Lazım

amd a10 7890k işlemci amd redeon r7 360 ekran kartı 16 GB RAM Ekipmanlarla beraber 7.200 TL yazmış adam PC den pek fazla anlamıyo RAM DDR kaç Mhz kaç Ekran Hz kaç diyom hiçbirşey bilmiyo acaba iyi bilgisayarı bilmeden ucuz fiyat yazmış olabilir mi pek fazla bilgi toplayamadım yukardakiler...
  13. lemrecetinl

Baştan Sona PC Toplamak İstiyorum

Öncelikle Merhaba, Öğrenciyim 9. Sınıf yeni bitti yaz tatiline girdik 2 ay, bu süreçte sanayide çalışmayı düşünüyorum 4 bin TL oradan toplasam 2500 TL ye bisikletimi satsam 3 bin e şuanki PC mi satsam üstüne de 500 TL eklesem etti 10000 TL buna baştan sona ikinci el letgo dan PC toplamak...
  14. lemrecetinl

Çözüldü✓ Düşük Sisteme Yüksek PSU !!!

Kasada Sadece İşlemci RAM SSD var Geliştirmek İstiyorum PSU 250W 650w PSU Taksam Şuan Çalışmaya Devam eder mi? Yoksa Çok Mu Gelir
  15. lemrecetinl

Çözüldü✓ Bu Kasa 650W PSU Desteklermi İnternette 250W Diye Geçiyor

POWERBOOST VK-A002S ATX 250W Shiny Piano Black Kurumsal Kasam bu buna 650W bir PSU takmak istiyorum takılırmı yoksa kasayı mı değiştirmeliyim ?
  16. lemrecetinl

Sistemimi Geliştirmek İstiyorum

Merhabalar, sistemimi geliştirmek istiyorum çünkü Valorant 60-80 FPS arası çok az geldi önerileriniz neler benim düşüncem RX 570 4 GB darboğaz yapmaması için ama GTX 1050 TI kullananda var GTX 1050 TI kullansam ve aynı RAM den birtane daha alsam darboğaz yaparmı yoksa RX 570 mi kullanayım. 2...
Geri