Arama sonuçları: *

1. T

Düşük bütçede F/P Kasa Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1000 tl olacak şekilde sizde F/P(psusuz tabii ki) kasa tavsiyesi rica ediyorum. Argp Frgb falan hiç önemli değil tek önemli olan şey 2fanlı rtx bir kartın sığması ve h610 anakart takılabilmesi. Kısacası boyutları uygun ve iyi bir soğutma...
  2. T

Aerocool Vx Plus 600W PSU Güvenilir Mi?

Selamlar arkadaşlar, 600 watt 80+ sertifikalı 8 pin görüntü kartı çıkışlı bir psu arıyorum. Bütçem maksimum 700 tl Aerocool modelinin psu'sunu buldum...
  3. T

Everest Castle indirim

Selamlar herkese, Amazonda everestin castle model kasası indirime girmiş (sadece kasa psu dahil değil.)...
  4. T

Aerocool Ore Saturn 500W vs Gameforce Cold + Sharcoon 650w

Selamlar arkadaşlar, Başlıkta da belirttiğim gibi maksimum 1600tl olacak şekilde: 1. seçenek: https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-aerocool-580-w-ore-saturn-ae-ors-580-frgb-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1639370735.html 2. seçenek: kasa...
  5. T

Kasa + PSU Tavsiyesi

Selamlar arkadaşlar i3 + RTX 3050 bir sistem dizeceğim bu nedenle kasa+psu bakmaktayım. 3 tane seçenek belirledim sizce bu kasa+psular güvenilir midir yoksa tavsiyeniz var mı ? (bütçem 1600tl) Xigmatec GRIP...
Geri