Arama sonuçları: *

1. Aykut4057

Yardım Corsair Spec Delta Fan Problemi

Selam arkadaşlar. Corsair Spec Delta RGB kullanıyorum. Egzoz fanı cızırtılı çalışıyor, Corsair desteğe yazdım işte video, makbuz, fatura her şeyi yolladım. Bana yeni fan gönderebileceklerini söylediler. Adres ve iletişim bilgilerimi ilettim onlara ama geri dönüş sağlamadılar. Daha önce Corsair...
  2. Aykut4057

Corsair Spec Delta Fan Problemi

Selam arkadaşlar Corsair spec delta rgb kullanıyorum Egzoz fanı cızırtılı çalışıyor ,Corsair desteğe yazdım işte video ,makbuz ,fatura her şeyi yolladım bana yeni fan gönderebileceklerini söylediler adres ve iletişim bilgilerimi ilettim onlara ama geri dönüş sağlamadılar daha önce corsair ile...
  3. Aykut4057

Egzoz fan sesli çalışıyor

Merhaba arkadaşlar Corsair Spec Delta RGB kasayı kullanıyorum Arka tarafındaki siyah egzoz fan gürültürlü çalışıyor. Elimle durduruyorum 10 dakika sonra tekrar ses yapmaya başlıyor Ne yapmam gerek yağ falan mı sıkman gerekiyor yoksa Corsair ile iletişimemi geçeyim.
  4. Aykut4057

corsair spec delta stoğu

arkadaşlar bu kasa ne zaman gelecek üretilmiyor mu, 2 aydır stoklara gelmesini bekliyorum
  5. Aykut4057

Kasa psu önerisi

Kasa olarak aklımda Msı mag forge 100r bu kasa modeli var Önerir misiz Ucuz psu da sıkıntı çıkar mı Gametech, aerocool, frisby
Geri