Arama sonuçları: *

1. ardaozal

Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Bronze nasıldır?

Gigabyte A320m-h anakart takılı ofiste kullandığımız bilgisayarda 3yıldır hadron güç kaynağı takılı değiştirmek için corsair cv550 almayı düşünüyorum sizce alınmalı mı başka öneriniz var mı
  2. ardaozal

Corsair psu patlaması

http://www.youtube.com/shorts/73Px6ANevqw bu videoda psu patlıyor sizce neden böyle bir şey oluyor bu model sorunlu mu ?
  3. ardaozal

Hadron psuum var değiştirmek istiyorum

Maalesef ve maalesef kasamdaki psu hadron sizce bir sıkıntı çıkarır mı 1.5 aydır kullanıyorum değiştirmek istiyorum parçalarıma göre psu önerir misiniz Gigabyte a320 m-h Amd ryzen 5 1600af sapphire rx570
  4. ardaozal

Böyle bir şey olabilirimi ya

Arada 3 saat var ve indirim vs de yok 1592568723 Alttaki 11 civar üsteki şimdiki
  5. ardaozal

Mesh kasa önerisi

Mesh kasa önerir misiniz? corshair spec delta alıcam ama bir kaç tane daha bakıyorum belki iyi bir şeyler çıkar para artar :)
  6. ardaozal

MSI MAG FORGE 100R vs CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB

Sizce hangisi MSI MAG FORGE 100R mi yoksa CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB mi ?
  7. ardaozal

THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Kasa hava sirkülasyonu

Arkadaşlar ben THERMALTAKE V200 600W 80Plus 3X Pure Plus kasasını almak istiyorum.Sizce hava sirkülasyonu iyi midir? ?
Top Bottom