Arama sonuçları: *

1. O

Yardım FAN ÇOKLAYICI MONTAJ ACİL YARDIM!

Fan çoklayıcı sipariş vermiştim geldi sorunum kasanın ön paneldeki 3 fandan 1 tanesi calısmıyordu şimdi fan çoklayıcım geldi ama nasıl bir montaj yapıcam yardımcı olurmusunuz Anakart modelim: asus b450m-a II KASA: phanteks p400a 1662919004 Yardımcı olur musunuzz
  2. O

Yardım BU PSU KALİTELİ Mİ???

bu psu kaliteli midir ekran kartı max 3060ti veya rx 6700 kullanıcam işlemcide r5 5500 şuan kullandıgığım kasa phanteks p400a beyaz rgb olan model kullandıgım ekipmanlara uyumlumudur...
  3. O

Yardım 1050 Ti'lı Sisteme 500WATT YETERLİ Mİ !

şuanlık 500watt sistemime yetiyor fakat ilerde ekran kartımıda upgrade ettigimde hala yeterli kalır mı yoksa yeni psu mu almam gerekir. değiştirmeyi düşündüğüm ekran kartları (rtx 3050-3060) (rx6600-6600xt) SİSTEM ÖZELLİKLERİ: asusb450m-a II ryzen 5 5500 ballistix 8x2 3200mhz gtx 1050 ti 1tb...
  4. O

Yardım PHANTEKS P400A WHİTE KASA YARDIM

PHANTEKS P400A WHİTE kasamın asus rgb destegi bulunmakta fakat ARMOURY CRATE uygulamasını indirdigimde kasa fanlarını veya kasayı göremiyorum asus yazılımını bu kasanın fanları için nasıl kullabilirim bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. görsel ektedir KASA...
  5. O

Yardım P400A WHİTE KASA YARDIM!

P400A (BEYAZ) kasa modeline sahibim fakat ilerde sıvı soğutma veya kule tipi fan taktırmayı düşünüyorum kasanın üst kısmı sıvı sogutma desteklemiyor egzoz kısmına 120mmlik sıvı soğutma mı mantıklı yoksa kule tipi bir fan mı mantıklı olur yoksa şöyle bir şey yapabilirmiyim bilmiyorum ama kasanın...
  6. O

P400a Sivi Soğutma Destekli̇yor Mu?

phanteks p400a beyaz kasaya sahibim şuanlık işlemci sıcaklıgım acısından sıkıntı yok ama ilerde olursa kasa sıvı soğutma veya diğer o işlemci için olan soğutma ürünlerini destekliyor mu(tam bilmiyorum bu konuyu)
  7. O

HANGİ KASA DAHA BASARILI ACİL

öncelikle selamlar yeni anakart alıcam (mATX) eski kasama uyumlu degil ondan dolayı mesh bir kasa almak istiyorum ama pek bir bilgim yok asagıya 2 link koyucam buldugum malzeme kalitesi olsun içerde ki havalandırma olsun fanların kalitesi vs olsun fikirlerinizi merak ediyorum...
  8. O

PHANTEKS Eclipse P400A MESH DRGB WHITE ALINIR MI

Hazır inventusda da indirim varken almak istiyorum fakat kasa hakkında bir bilgiye sahip değilim kasanın "+" ve "-" lerini belirtcek şekilde fikirlerini paylaşırsanız sevinirim benim merak ettigim konular havalandırması iç hacmi genişliği fan kalitesi nasıldır fikirlerini merak ediyorum...
  9. O

MESH KASA ÖNERİ YARDIM

eski kasana yeni alacagım anakart olmadıgından yeni kasa almak durumundayım yeni islemci ram anakart degistirdigimden kasaya butce ayırmada sıkıntı var o yuzden fiyat minimum olursa sevinirim ayriyetden almıskende kaliteli bisey almak istiyorum mesh kasa olsun istiyorum ATX boy şimdiden teşekkürler.
  10. O

MİNİ TOWER KASAYA MATX ANAKART UYAR MI

mini tower eski bir casper kasaya sahibim yeni anakart alma niyetindeyim fakat anakart kasaya uyar mı bilmiyorum kasa mini tower olarak geçiyor anakartda mATX olarak geçiyor birbirine uyar mı ne diyorsunuz şimdiden teşekkürler
  11. O

ANAKART KASAYA UYUMLU MU YARDIM

anakart ram ve işlemcimi değiştirmeye karar verdim eski anakartım h110m idi şimdi -Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart- bu modele geçmek istiyorum fakat kafamda soru işareti var şuanlık benim kullandıgım kasa casperin eski bir kasası -Casper Nirvana...
Geri