Arama sonuçları: *

1. B

BU PSULAR KAFA KAFAYA İYİ Mİ?

RAIJINTEK CRATOS High Power HP1-S2850GD-F14C Performans Serisi 850W Güç Kaynağı high powerı aldım yalnız üstünde sertifika yok, sadece kutunun altında %90 gold verimlilik yazıyor ve sadece high power ın kendi sitesinin altında ürünün açıklma kısmında yazıyor gold olduğu. İade edip rajintek e...
  2. B

Hangi psu ömürlük olur?

MSI MAG A850GL Gen5 850 W Power Supply High Power HP1-S2850GD-F14C Performans Serisi 850W Güç Kaynağı High power elime ulaştı fakat hiç bir sertifikasyonu görünmüyor o yüzden bir tık içim rahat değil, eğer msı iyiyse iade edip ona geçeceğim
  3. B

Yardım Psu aldım sizce çakma mı??

dostlar şu ürünü aldım https://www.n11.com/urun/high-power-hp1-s2850gd-f14c-performans-serisi-850w-guc-kaynagi-44448666?magaza=teknostok hiç bir yerinde gold sertifikası falan yok sadece açıklama kısmına yazmışlar, ne kutuda yazıyor ne de psu nun üstünde sizce çakma mı?
  4. B

Bu sisteme sizce kaç watt psu yeterli?

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz (Turbo 5.0GHz) 6 Core 12 Threads 38MB Cache AM5 İşlemci - Tray ANAKART:MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart EKRAN KARTI: Sapphire Radeon RX 7900 XT Pulse Gaming OC 20GB GDDR6 320 Bit Ekran Kartı RAM:Patriot Memory Viper...
  5. B

High Power Performans Serisi 850W 80+ vs Rajintek Cratos 850W 80+?

BÜTÇE : 5K High Power 850 watt almıştım modüler olandan fakat modüler olmayan gönderdiler iade ettim yerine önereceğiniz bir şey var mı ya daha iyisi?
  6. B

Çözüldü✓ Psu aldım yanlış geldi ne yapmalıyım??

Dostlar amazondan high power ın yarı modüler 850 watt psu sunu aldım fakat ürün ne yarı modüler ne de tam modüler. Normal psu geldi. Satıcı ile iletişime geçtim ilan da fotoğraflar yanlış olmuş özür dileriz iade alabiliriz demişler. Sizce iade etmeye gerek var mı? Ya da yarı modüler veya tam...
  7. B

Kasada holder olması ve ya olmaması ne demek?

kasada holder olması ve ya olmaması ne demek? dostlar kasa alacağım fakat pc hocası incelerken holder yok çok kötü oldu gibi tepki verdi anlam veremedim açıkcası içine koyacağım ekran kartım 7800xt nitro alacağım kasa da buDeep Cool CK560 Mid Tower ATX Kasa Siyah holder ne demek ne işe yarar...
  8. B

Çözüldü✓ Hangisi daha iyi psu??

hangisi daha iyi psu?? alacağım kasa DeepCool CK560 İkisi arasında gidip geliyorum psu ların biri bu; https://www.n11.com/urun/deep-cool-pn750m-750-w-80-gold-tam-moduler-atx-31-guc-kaynagi-68132869?magaza=aptekteknoloji...
  9. B

Çözüldü✓ Asus tuf kasa buldum alınır mı??

Dostlar bir mağazaya geldim kırmızı logolu bilirsiniz. Tek kalan asus tuf kasasını buldum 2300 tl ye düşürmüşler tek kalmış kocaman güzel kasa argb de kendisi yalnız üstündeki toz filtresi başka kasanın tam uyumlu değil karışmış o yüzden bir tık çirkin duruyor sizce alınır mı
  10. B

Sağlam kasa ve psu önerisi acil

Dostlar kasa ve psu lazım bütçe 5.5k. Bilindik bir marka olursa ya da kullanıp verim alan çok sevinirim, ön panelde de sökülebilir hava filtresi olursa muazzam olur
  11. B

BİTFENİX KASA- PSU ALINIR MI?

BITFENIX Nova Mesh SE TG PC kasası, oyun bilgisayarı kulesi, 4 kurulu ARGB fan, ARGB denetleyici, file ön kısım, sertleştirilmiş cam, mükemmel kablo yönetimi, siyah alacağım kasa bu dostlar yanına da şu power ı almayı düşünüyorum kullanan ya da markayı bilen var mı iyi midir...
  12. B

Yardım 3500 Bütçe kasa psu önerisi

dostlar 750watt mesh kasa var mıdır? cidden tek kasa kaldı onda da karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. not: sağlam indirimde güzel kasa varsa bütçe 4k yapabilirim
  13. B

700-750 Watt psu lu kasa önerisi!!

Dostlar sistemim şu şekilde; AMD Ryzen 5 7500F MSI PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E ATX AnakartMSI PRO B650-S WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WI-FI 6E ATX Anakart Sapphire RX 7800 XT Nitro+ AMD Radeon™ Gaming OC 16GB GDDR6 Dual...
  14. B

Sistem kurmak mı satmak mı?

Arkadaşlar elimde rx580 nitro plus var RGB boş kasam var boşta duran ssd var. Yakın zamanda da sistemi am5 e geçirmeyi düşünüyorum. Elimdeki parçaları değiştirince zaten işlemci anakart ramler boşa çıkacak hatta m2 bile boşa çıkıcak. Sistem kurup satmak mı mantıklı yoksa tek tek mi satayım...
  15. B

Sizce bu site güvenli mi güç kaynağı alacağım?? yardım eder misiniz

https://www.depopark.com/Home site bu arkadaşlar hiç alışveriş yapmadım güvenlim mi sizce ya da güvenli olup olmadığını nasıl anlayabilirim
  16. B

Harici güç kaynağı önerir misiniz aşırı elektrik kesintisi oluyor da

güç kaynağı lazım arkadaşlar maksimum bütçe 2000 bin 850kwa olsa iyi olur 1701986823 https://www.depopark.com/MAKELSAN-1200VA-LION-LINE-INTERACTIVE-LCD-EKRAN-UPS-purn-27403?ref=akakce&v=1.29.6 bu iyi mi arkadaşlar
  17. B

Acil geniş psu olmayan boş kasa lazım

asus rog strix rx 6650 xt nin sığabileceği, b450 anakartın oturacağı güzel hdd yuvaları olan ve mesh kasa ve toz filtreli kasa beyler yardım lütfen...
  18. B

EKRAN KARTIM BÜYÜK GELDİ ACİL KASA ÖNERİSİ!!!

RX6650 XT ALDIM kasama yarım parmak büyük geldi bu yüzden tam oturmuyordu biraz kasanın içinden yemek zorunda kaldım, bana güzel geniş mesh kasa önerir misiniz
  19. B

beyler acil psu lu kasa önerisi

bütçe 1200 psu lu argbli kasa acil
  20. B

sistemim sizce iyi mi

ryzen 5 2600 işlemci, rx580 nitro plus 256 bit 16 gb gskils 3200 ramler 256 gb m2 sdd ve 500 gb sata hdd 4 fanlı güzel soğutmalı gokkuşağı kasa anakart msi b450m pro monitör msi dan MSI Optix G241VC 23.6'' 75Hz 1MS(MPRT) CURVED FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR toplam 11 bin verdim sizce iyi mi ...
Top Bottom